- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgy
senior tag
Látszik, hogy a montizást jobban szeretem, mint a futást, várni kellett egy hetet a próbára.
Azt írtam lent, hogy tekerés közben tök okés az Edifier X3, én is kíváncsi voltam már, hogyan bírja a futást.
Gyári gumi illesztékkel használom, illetve nem nagyon volt még más (rendes) TWS fülesem, így máshoz hasonlítani nem tudom. Arra emlékszem, hogy mikor vezetékest próbáltam futáshoz korábban, az nagyon nem ment, használhatatlan, élvezhetetlen volt a dörömbölés miatt. Itt se voltak nagy elvárásaim, de tök pozitívan csalódtam. Lehet, hogy a vezetékesnél maga a vezeték okozza/viszi el a fülesig a dübörgést? Itt a futás nem, vagy alig hallatszik be, a pulzus a szoros illeszték miatt nyilván igen, de nem volt az se para.
Nyílt persze újabb gond egyből, a kézben szorongatott telefon eléggé gyász, venni kéne másik órát, ami adja a mókát közben. :-D
Új hozzászólás Aktív témák
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest