- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Apple notebookok
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankdelgado
őstag
válasz PrometheusX #6344 üzenetére
Hyperx Cloud Flight S [link] 50 maki körül már kapni...
-
frankdelgado
őstag
válasz puritan #6342 üzenetére
Nekem egy q20+-om van, leginkább filmnézésre használom, meg vezetékesen játékra is néha, mert tényleg nagyon kényelmes. külön jó, h két eszközre is tud egyszerre csatlakozni, így flimnézés közben tudok a telefonos app-ban állítgatni. Sajnos a legtöbb filmben az effektek zavaróan hangosak, e ezzel egész jól tudom alakítani.
-
frankdelgado
őstag
Sziasztok!
Hyperx Cloudx Flight fejessel kapcsolatban van-e valakinek tapasztalata? Ez spéci az xboxhoz készült, de feltételezem, hogy ugyanaz, mint a Hyperx Cloud Flight csak "X2 el
-
frankdelgado
őstag
Sziasztok!
Van egy ilyenem [link] , ha veszek hozzá egy ilyen [link] fejhallgatót, akkor mennyire lesz érezhető a látencia, mondjuk egy rádiofrekis fejeshet képest? Nem nagyon tudom mi is az aptx, csak annyit, h kevesebb kését eredményez. Játéknál érdemes ezzel vesződni, vagy inkább RF ha vezetékélküliség a lényeg?
-
frankdelgado
őstag
Üdv!
a konzolvilágnál kiárusítjak a turtle xp 400 és 510 típusokat. ezek 2012-es modellek, valszeg elég sok éve állnak ott. A gond az, hogy ezek beépített akssival vannak ellátva. Nem rohad ki a beépített akksi ennyi év után?
-
frankdelgado
őstag
válasz hyperspace #3660 üzenetére
Azt nem igazán....nekem valamilyen univerzális megoldás kellene, vagy spfif csatis, vagy jack-es, amit tv re kötötk. igaz van a TV nek blútúsza, de amikor a px 5-öt azzal toltam a tv-re, nem volt igazán meggyőző...., úgyhogy inkább a rádiofrekis fejest preferálnám. Konzol egyébként nem oszt, nem szoroz, ahhoz van egy Cloud II. Igazábol az lenne a legjobb, de borzasztó macerás a zsinórozás, ha Tv-t nézek.
Ez [link] milyen lehet?
-
frankdelgado
őstag
Üdv.!
Egy Turtle Beach PX5-öt használok/tam, de kezdi megadni magát, recseg, ropog, kiszolgálta az idejét..... vezetéknélküli fejhallgató kellene.....Sennheiser RS 120 [link] - t nézegettem, nagyjából ennyit szánnék rá. Egy bajom van vele, hogy nyitott, én inkább a zártata preferálnám...esetleg öteletek olyan 30 rugó köRül?
TV nézés, Xbox, ps4 lenne a felhasználási terület.
Tanácsokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- The Crew sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Warships
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Trollok komolyan
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Külpolitika
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest