Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sisi2442
csendes tag
Sziasztok!
Sokfelé keresgéltem, de nem igazán találtam rá releváns infókat, így kis segítséget kérnék itt is.
Adott egy Sennheiser Momentum 4, amely napi használatban van zenehallgatásra nap közben utazva és munkában, este pedig youtube-ra/gamingre PC-n, USB-s Bt adapterrel, Voicemeeteren keresztül mert egyébként néhány játék használni akarja a mikrofont az pedig lecsapja a hangminőséget.
Namost!
1. Minden használati formában tapasztalom, hogy a fejes időközönként pattog, kattan egyet, körülbelül mintha hőtágulás miatt helyreigazodna a műanyag, akkor is amikor már jó ideje egy helyben vagyok, tehát a tényleges hőtágulás kizárható.
2. PC-n használva néha teljesen levág a hang 1-2 mp erejéig, néha olyan mintha hirtelen megszűnne, majd próbálná bejátszani 1 mp alatt a kimaradt 2-t, néha pedig szimplán csak szakadozik. A BT dongle csere után, illetve voicemeeter-rel és nélküle is fellép a hiba.
A PC-s hibákat betudom annak, hogy sok eszköz van, valamelyik nem akar dolgozni, akár windows, akár PC-m van elátkozva, de a kattanásokat nem tudom hova rakni, valakinek tipp, hogy ezeket mi okozhatja?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest