- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marty8
tag
válasz
wassermann #7 üzenetére
igen te ezt jól látod!
de nem is tudom, milyen minőségbe menne... -
wassermann
addikt
Szerintem Marty8 valami olyanra gondolt, mint a WiFi, hogy semmit ne kelljen a notebookba dugnia. Azt meg csak Bluetooth A2DP-vel lehet, mert csak ez tudja a HiFi sztereót, a sima Bluetooth nem : (
Egyébként meg is találta feljebb a megfelelő cuccot, csak sokalta rá a pénzt: KLIKK ez simán használható is, ha nem a fejhallgatót, hanem egy erősítőt kötsz rá.
-
Vezetéknélküli audió jeltovábbító néven láttam ilyet régebben.
Valami ilyesmi a téma.
wireless audio transmitter néven az ismertebb darabokat meg lehet találni, a Sony-nak van egy bluetooth-os változata, az nem lehet rossz.
Valamint van itt ez az Audioengine W1, ami viszonylag kis méretű, de hogy hogy működik...
-
Marty8
tag
válasz
wassermann #4 üzenetére
ez nem megoldás!
-
Marty8
tag
válasz
wassermann #2 üzenetére
pl: [link]
nem tudom vágja a bluetooth a gépbe... és ez a nokia pl. drága. -
wassermann
addikt
Hangot wifi-n nem egyszerű, csak ha egy másik PC áll a másik oldalon. Viszont Bluetooth-al lehet megoldás.
A neten kóborolva asszem láttam valahol picike A2DP-s Bluetooth csatolót, ami HiFi minőségben tudja BT-rádiójelből visszaalakítani a hangot, de ehhez az A2DP szolgáltatást "service" a notebooknak is tudnia kellene, mint a legkorszerűbb mobiloknak amikben ez már benne van. -
Marty8
tag
Üdvözletem!
A következő problémám megoldásához keresek MEGOLDÁST (szóismétlés)!
Van egy notebookom: vezeték nélküli net, vezeték nélküli egér,
és megoldatlan probléma a vezeték nélkül a hang eljuttatása az erősítőbe (3.5-ös jack-en tud csatlakozni).
amit szeretnék, hogy egy diszkrét megoldás legyen, és ne valami bumszli...
gondoltam rá, hogy valami külyü lehetne ami wifin keresztül veszi a hangot vagy ilysemi.
rendelkezésre áll Express Card slot is.
ezt szeretném hanyagolni....Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- Túra és kirándulás topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest