Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Az lehet, de akkor írta volna.
''Sajnos mikor hazaertem, csak akkor vettem jobban szemugyre a proci magjat (termeszetesen a lesarkazast a boltban meg leellenoriztem), s nem talaltam rajta semmifele feliratot, csak egy hangyapiszok szeru jelet.''
Ez szerint nincs lesarkazva. Viszont újra elolvasva, csak a magról írt, azon meg tényleg csak hangyapiszok van. Nem is tudom mit keresett. Jó lenne ha írna valamit. -
Thauglor
aktív tag
huha, az kicsit durvácska!
Nos szerintem is vagy a proci vagy a pala a hibás.
Ha megteheted akkor nézzed meg egy másik alaplapban h mit teljesít a proci. Ha ott normális (40 fok) nomármost akkor a palával van a gáz. Ha ott is vacak, akkor a proci a kakukktojás. (de ha van kis érzéked akkor nyúlj a hűtőhö' és ha langyos vagy csupán enyhén meleg akkor nem lesz gáz sztem) -
szesz
tag
Sziasztok!
Elkepedve olvastam a topicot
Hihetetlen, hogy 2004-ben Mo.-on meg ilyen van es nem verte meg ki senki sem a palavert, mondjuk a fogyasztovedelemnel.
Sajnos kezdem azt erezni, hogy en is raszaladtam egy ilyen procira.
2-2,5 honapja vettem egy 2.6+-os Barton magos AMD-t. Vettem hozza egy Spire WhisperRock IV hutot, ami allitolag (legalabbis a Spire szerint) 3000+ ig jo.
Az alaplapom egy ECS L7VTA.
Sajnos mikor hazaertem, csak akkor vettem jobban szemugyre a proci magjat (termeszetesen a lesarkazast a boltban meg leellenoriztem), s nem talaltam rajta semmifele feliratot, csak egy hangyapiszok szeru jelet.
Nem tudom jogos e ez barton procinal.
Gyanus volt a dolog akkor is, de nem is gondoltam hogy hamis procit soztak ram, hisz a bolt ahol vettem eleg kiterjedt uzlethalozat, mar regen a piacon van.
Szoval a procit nem huztam egyaltalan, minden alapon. Windows booot utan ra is neztem a gepre 2003-as Sandraval, s elkepedtem, mikor a procira 68 fok-ot mutatott. Egybool reboot --> bios. Sajnos ott is hasonlo erteket lattam, talan 1-2 fokkal meg magasabbat is.
Venti le paszta leszed, majd ujra fel. Az eredmeny ugyan ez.
Nyugtaztam azzal a dolgot, hogy hatha a homerok rosszak, vegul is az ECS nem valami nagy marka. Meg nem is igen tudtam, hogy mennyinek kell lennie a proci uzemi homersekletenek.
Megjegyzem, hogy a procival igy vegignyomtam egy 3 napos non-stop lanpartyt, s hala istennek birta.
Na erre a partyra hozott egy srac egy haszonlo gepet mint az enyem, azzal a kulonbseggel, hogy Aerocool Deep Inpact full rez huto volt a prockon.
Hat egybol meg is tetszett a dolog, foleg mikor az o homerseklet ertekei 15-20 fokkal alacsonyabbak voltak az enyemnel.
Par napja meg is vettem a hutot egy Coolink CFY08L ventivel.
Sajnos az eredmeny ugyan az
A proci stabilan 60 fok bekapcsolas utan egybol, majd terhelve felmegy 70 fok-ig.
A haz nyitott, a homerseklete 37 fok.
Ezek szerint vihetem vissza a procimat, mert hamis? Egyaltalan ilyen miatt visszavihetem?
Udv,
Sz. -
szasza_xp
senior tag
Ez mind szép!
De szerinted a kollegát a feljelentés érdekli vagy egy jó CPU ?
Mert ha bemegy és Ügyet csinál a dologból, akkor a Proci ugrott, mert az bűnjel !
Amíg a rendőrség, rájön, hogy mi is van tulajdonképpen, már az A64-is túl elavult lesz! Ez van jó esetben!
Rosz esetben fektetik az egész cuccot, mert nincs kedvük sz*rakodni vele, vagy nem értenek hozzá, vagy túl drága a szakértő... stb!
Ez a mai európai magyarország
-
Lozsi
csendes tag
Egyetértek.Ezek az üzletek nem félnek attól,hogy csökkenni fog a forgalmuk az elégedetlen vásárlók miatt? A T-bredekből bejövő haszon töredéke az össz. haszonnak.Megéri ez nekik? Most dobozost vegyek v. Bartont? Az biztos eredeti?

-
borg315
aktív tag
most olvasom, látom őket is érdekli az ügy, szerintem van fantázia abban, hogy ennek az apropóján lépjen a magyar tudatos fogyasztói közösség az őket üzletszerűen megkárosító kereskedők torkára.
ps. mély tiszteletem azon keresedőknek, akik tisztességesen járnak el az ügyben! -
borg315
aktív tag
most nem fognak most szeretni a kereskedők, de leszarom.
kedves mindenki! az említett jelenség TERMÉKHAMISÍTÁSsal egybekötött CSALÁS, ez utóbbi a büntető törvénykönyv hatálya alá esik. Magyarországon az ilyen esetek a rendőrség hatáskörébe tartoznak. ha jól tudom, minden 18. életévét betöltött személy tehet feljelentést a rendőrségen FOLYTATÓLAGOSAN, ÜZLETSZERŰLEG ELKÖVETETT CSALÁS BŰNTETTÉNEK ALAPOS GYANÚJA miatt a szóban forgó kereskedők ellen, a rendőrségnek kötelessége kivizsgálnia.
megvizsgálva a hátteret - látva a beszámolókat elmondható, hogy a kereskedők nagyon is jól tudják, mivel van dolguk. a kereskedők jellemzően maguk is számítástechnikai szakemberek, és a hamis procikon látványos jelei vannak a hamisításnak, így a kereskedőket is felelősség terheli. rajtuk keresztül el lehet jutni azokhoz a körökhöz, ahonnan a hamis áru származik.
valaki, aki elmúlt 18, rendelkezik láthatóan hamis procival (látható a huzalozás, esetleg a scannelt fotót az amd hamiséként azonosította), az vehetné a bátorságot és bemehetne a kerületi rendőrkapitányságra feljelentést tenni. nem azért az egy prociért, hanem hogy ne lehessen Magyarországon az uniós csatlakozás küszöbén ilyen szemtelen módon átvágni a jónépet. eljött az idő, hogy bilincs kattanjon azok kezén, akik eddig széles mosollyal nyugtázták a csalássorozatok során realizált hasznot!
tipp: ha akard ilyen vállalkozó szellemű egyén, megpróbálhatja felvenni a kapcsolatot az amd-vel, kéréssel fordulva hozzájuk, hátha biztosítanak a cég költségén jogászt az ügy lezongorázásához. -
Panther
HÁZIGAZDA
#23, #50, #55-ös hozzászólásokat olvasd el.
Egyébként VÉÉGRE van rendes képem a procimról. Szerváltunk egy jó digitgépet ugyanis.
Bővebben: link
Bővebben: link -
Furky
őstag
Hi! Akarok venni egy barton magos 2500+, vagy 2800+ os procit. Miből jövök rá, hogy nem hamisított??
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na, úgy tűnik cserélik!

Email:
''Ahogy korábban is írtam, kérem mielőbb juttassa el a procersszort üzletünkbe, hogy a disztribucióban kicseréltethessem. Sajnos a Sulinetes terméket másként nem tudom cserélni.''
Igaz korábban nem ezt írták, hanem hogy ''visszaküldik hogy ott leellenőrizzék'', de végülis hasonlít a kettő. Azért nem vittem akkor vissza, mert nem akartam hogy esetleg rajta ülnek két hétig, addig nincs gépem, aztán visszakapom ugyanezt. De ez így már egyértelmű cserére utal, nem?
-
hobizoli
nagyúr
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Az, hogy ez utolso 6 szambol allo izebol valo kovetkeztetes ez egy baromsag, es tudom, hogy nem Te talatad ki, ez tevhitkent terjeng a neten.
A chipek ugy keszulnek -kb 40 eve-, hogy legyartjak, aztan amilyenre sikerul olyan felirata lesz. Ezt a piaci erdekek befolyasolhatjak, ezert lehet venni jol es kevesbe jol huzhato CPU-kat: az egyik jobb lett, mint a masik, de ugyanolyannak adjak el (P4-nel volt szokas hogy az 1.6A-ban is 2.6GHz-s mag van, mert ugyanaddig lehetett huzni: 2.8-3.0GHz)
Nem kulon gyartosorok vannak, 1700+->3200+-g kulon-kulon...
hobizoli -
Panther
HÁZIGAZDA
Hohó! Megjött a válaszlevél az AMD-től.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dear Mr Denes,
Thank you for your interest in the AMD range of products. It looks like someone modified your cpu. However, we can only be sure by testing it in our lab. Please let me know if you are willing to send the cpu to us. We will send you a replacement part. If you don't wish to send it in, it would be nice to send me a copy of the invoice for this processor. We would like to find out who sold it to you.
I hope this will help you. If you have any further questions, please do not hesitate to contact me again.
Na ha ezek után sem akarják elhinni hogy hamis... húúúúú... -
Panther
HÁZIGAZDA
Hááát, a végén még kiesik a hsz-listámból ez a topik.

-
Vesper
tag
Az bevezető üzenetre válaszul!
Még jó hogy nem fejlesztettem az 1700+t
Az AMD jó, de nemmindig megbízható..ez így volt mindigis!
Akinek nem tetszik, vegyen 3*os áron intelt.
Persze ne számítson rá, hogy a játékokban ugyanolyan teljesítményűek lesznek.
A Word meg Exel viszont gyorsabb lesz
Remélen a 64esekkel nem lesznek ilyen bugok -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Wolfskin
üzenetére
Szia!
Nekem - így a számok alapján - eredetinek tűnik.
Tehát: 2000-es proci (AXDA2000), AthlonXP (D), 1,6V-os (U),
max. hőm. 90C (T), L2 cache mérete: 256 kByte (3), FSB = 266 Mhz (C)
Az utolsó hat számból (190420) adódó következtetés, miszerint: ''eredetileg
1900-nak készült, de 2000 lett belőle'' - szerintem elképzelhető.
Mindamellett tüzetesen nézd meg a felszitázott betűk és számok formáját,
ezek ugyanis eléggé árulkodóak. Ja és valszeg super-lockos (46. hét) -
mislix
csendes tag
Az AMD prociknál az OPN(Ordering Part Number) leírás az AMD
oldalán:
http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_739_3748,00.html
Model 10 256K L2 --> 8.old
Model 10 --> 79.old
Model 8 --> 81.old
(Csak a teljesség kedvéért
) -
mozso
senior tag
-
zsoltee10
addikt
Panther: látom halad a dolog.
reméljük a legjobbakat.
bartonok kódjairól hol van valami info?. vagy valaki el tudja mondani, hogy mi mit jelent? pl, hogy minek készült eredetileg... -
Wolfskin
őstag
Amit az utolsó négy számról írsz, az biztos? Mert (#133) Panther belinkelt a témáról egy oldalt, ahol ezzel foglakoznak, és ott az originál amd-nek, az utolsó számjegye: 0728
Azért is érdekel a dolog, mert most szemezgetek egy Tbred-b 2000-el, és a betűk alapján eredetinek tűnik, de ez a sorozatszáma:
AXDA2000DUT3C Z369465190420190420
AIXIB 0346 TPMW
Azaz eredetileg 1900-nak készült, de 2000 lett belőle????
És a 0420. darab volt a wafferen...? -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hát, hát... csak nem jön az a válasz. Elküldtem még1x a mailt. Vagy a freemail rossz megint, vagy a cég nem akar válaszolni...
-
<Adamsky>
nagyúr
Panther!
Yaye üzenetéből - tehát, hogy csak dobozos procik vannak
a SEX-ben - és abból a tényből kiindulva, hogy a proci igencsak
hamisítvány gyanús, én a helyedben tuti kiverném a balhét a boltban,
ahol vettem.
Abban az esetben, ha ''nem veszik a lapot'', akkor irány a
Fogyasztóvédelem. Biztos nagyon fogja őket érdekelni, hogy mit
próbálnak eladni egyes kereskedők a SEX keretein belül (a hamisítás
tényéről már nem is beszélve). Ez utóbbi szerintem egyértelműen
bizonyítható.
A SEX-hez visszakanyarodva egy gondolat erejéig:
Tudtommal csak sorszámozott és bejegyzett terméket adhat el a
kereskedő. Pl.: Én tavaly vásároltam Sulinetes fényképezőt. Amikor
először bementem a boltba, akkor az eladó mondta, hogy van ugyan
a kiszemelt gépből 2db is, de egyik sem Sulinetes! Így várnom kellett
egy hetet, hogy megérkezzen - az immáron már Sulinetes sorszámmal
ellátott - cucc. -
Panther
HÁZIGAZDA
Na, sikerült az egyik képből egy egész jó darabkát kiképszerkesztgetnem.

-
Panther
HÁZIGAZDA
Na küldtem levelet már az AMDnek is. Másolat ment az eladó cégnek.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hmm. Most vajon épp utánanéznek a dolognak a boltban, direkt nem válaszolnak, vagy nem kapták meg a levelem? (freemail...)
-
-
mozso
senior tag
Hamis 2500+-os Barton-t sohasem fogtok talalni. Pedig abbol is volt lock mentes.
A Barton hosszukas magja szemre mas, mint a T-Bred-B-nek. Igy nem lehet TBred-bol Barton-t hamisitani. Tovabba a 2500-as verzio, ami a leglassabb, ezt szinten nincs ertelme 2500-as CPU-nak hamisitani.
A 2500-as Bartonbol elvileg lehetett regebben hamis 3000-es, ill. 3200-est csinalni de ilyenek nem jelentek meg, az AMD hamarabb reagalt a szorzolockkal, minthogy elkezdhettek volna nagytetelben hamisitani. Mindenesetre 2500-as Barton-t csak 2500-as Bartonbol lehetne csinalni, ezert a hamis peldany kizart (nem lenne ertelme). -
Elbandi
aktív tag
hello
De jo hogy megtalaltam tegnap ejjel ezt a topicot...
Penteken vette a haver egy atlon Xp 2000, es egyazegyben ugy nezett ki a Adamsky hozzaszolasaban a legfelso.
Na ma mentunk vissza az Aqua-hoz...
Haver mondja hogy melegszik, meg rossz a core homerseklet (bloffoltunk, mert meg nem probaltuk ki a procit, egybol vittuk vissza
)
Egybol mondta a szervizes, hogy le van sarkazva, mondtuk hogy az most nem izgat, a hiba a melegedes!
Jo hatravitte tesztelni, meg behivott, hogy nezzem...
Elso percben 50 fokos volt, mondta hogy ez tok jo meg minden...
Egyszercsak 51.5, hoppa!!! Varunk egy kicsit, proci homerseklet a biosban: 53, 54, 56, 57... na 60nal kikapcsolta a gepet az arc.
Mondon, na akkor telleg melegszik...
Szerencsere 3 napon belul voltunk, ugyhogy fenn a boltban visszaadtak a lovet...
Amugy tudnat a proci hamisitasrol, mert az elottunk levo oltonyos embernek is emlitett valami hasonlot, (neki is valami hasonlo procija es melegedett, de neki csak egy nagyobb hutot ajanlottak...
)
Ugye a 2.5-os barton procik nem hamisak?
Elbandi -
Panther
HÁZIGAZDA
Ejnye... nem jött válasz a második email-emre még.

-
pisti
őstag
Ez erdekes.
-
pisti
őstag
Ez nagyon durva, valamit csinalhatnanak az ugy kapcsan.
Hujenek nezik az embereket es ezt az AMD fogja megsinyleni.
Mivel az atlagember annyit jegyez meg, hogy azzal gondok vannak, ugyhogy akkor veszek olyat amivel nincsenek ilyen problemak.
Velemenyetek? -
bzoley
veterán
A lesrkazást nem is említettem, de már nem is foglalkozok vele. Átmenetileg megteszi mivel működik(1.75v 8.5x200), azután megkapja egy rászoruló az ismerőseim között. Még ha tuti is lenne, akkor sem egy csúcs cpu.
A levelet csak azért írtam, mert kíváncsi voltam, hogy állnak hozzá az ilyen dolgokhoz. Elég érthetően magyaráztam el mi a probléma AMD-s levéllel együtt. -
bzoley
veterán
Azzal nagyjából tisztában van mindenki, hogy nem az üzletek pincéjében készülnek az ''érdekes'' darabok, de azt ugye te is elfogadod, hogy nem feltétlenül kell, hogy érdekelje a vásárlót. Ahogy a garis ügyintézések sikere az üzlet jóidulatán múlik, az ilyen esetekre való reagálás a vásárló higgadságától függ. Már a tény, hogy be lett csapva a vásárló, jogosan válthat ki heves indulatokat és akár jogosan is nekieshet a cégnek. Bár ugye nem ez a jellemző, mivel tudunk kultúráltan viselkedni. Az viszont kicsit kiábrándító tud lenni, ha a fentebb(lentebb) írt válasz kapja valaki.
Üdv!
bzoley -
Panther
HÁZIGAZDA
Nem fenyegetőzve írtam nekik, egyelőre szépen nyugodtan próbálom elérni a cserét. Még azt is beleírtam hogy nem gyanúsítom őket semmivel.
De ha az itteni infók alapján nem hiszik el hogy hamis, akkor írok én is az AMD-nek (bár van itt a topikban ugye egy hivatalos AMD válaszlevél a problémára; ezt is belinkeltem nekik). -
mozso
senior tag
Itt van egy link, ahol meg par dolog kiderul, a szamok es betuk jelenteserol:
Vegyetek figyelembe, hogy ez a cikk 2003 marcius 22-en szuletett, tehat holnap lesz pont 1 eves. Azota a cikkben szereplo feltetelezesek beigazolodtak. Lehet oket tenykent kezelni. -
mozso
senior tag
Szia Panther!
Valaszoltam a leveledre, csak tegnap nem voltam netkozelben. Kozben latom megtalaltatok a linkeket is. Ezeknel en sem tudok sokkal jobbakat. Nem erdemes a cegednek nagyon nekiesni, mert nagyon sokszor a cegeket is atvertek, mert brokerektol szarmazik a hamis cucc. Olyan csatornakon is felbukkantak hamisitott darabok, ahonnan korabban mindig normalis procikkat lehetett szerezni.
En mindenkeppen egy nyugodt levelben kernem meg az AMD-t egy hivatalos allasfoglalasra. Reszleteket lasd a levelemben. -
Panther
HÁZIGAZDA
Na, tök jó.
http://forums.amd.com/index.php?showtopic=9468
Itt is a hamis procikról van szó. De a lényeg nem is ez a topik, hanem a link amit találtam benne:
Bővebben: link (XBitLabs cikk)
Igaz ebben más hamisítványokról van szó (az alsó sorban a ''hárombetű vs négybetű'', illetve a ''hányadik a wafer-en'' hibák nem állnak fenn), de az I betű az alsó sorban MINDIG ROSSZ! Az összes hamisítványon. -
Panther
HÁZIGAZDA
Én most itt találtam vmi hasznosat: Bővebben: link
AMD Processor Recognition of 7th generation AMD Processors
Ebben a PDF-ben van egy kép egy Athlon XP-ről, amit ha kinagyítotok, olvasható rajta a felirat. Nos, minden igaz rá, amit mozso az eredetiekről írt. -
zsoltee10
addikt
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nagyjából azt, hogy az AMD-vel nincsenek olyan jó viszonyban mint az Intellel, úgyhogy kevés az infójuk, linkeljem be hogy honnan tudom amit, meg írjam meg hogy mi is a pontos hibajelenség.
Végülis azon kívül hogy hamis, nagyon melegszik, meg nem egészen stabil. Ja, és TbredA, holott a címke alapján TbredB. (Húzni sem lehet.
) -
Panther
HÁZIGAZDA
Na, kaptam választ az email-re. Fura, mert elvileg hétvégén nincsenek nyitva, de örülök neki. Belinkeltem ezt a fórumot, mint forrást (hogy honnan tudom hogy hamis), ha tudtok, linkeljetek be ti is pár más helyet ahol erről van szó! Mozso lenne a jó ha itt lenne...
-
maszat
senior tag
A cerka játékra a legkezésbé alkalmas, mivel még egy 3 GHz-re húzott 2 G-s cerkát is elver egy mezei 1700+(1466 MHz!!!) Athlon XP
Amikkel én játszom - Call of Duty, NFSU - azokat gond nélkül viszi.
az lehet, de ha kipróbálnál egy P4-et, vagy XP-t azért észrevennéd a különbséget -
süti5
őstag
válasz
szasza_xp
üzenetére
Ebben igazad van. Sok embert hülyítenek, ezzel tisztában vagyok. Mondjuk vidkártyában ugyanez a helyzet, lásd mx sorozat vagy se.... Majdnem olyan, de mégsem...
Nekem 2Ghz Nortwood celeronom van, 2,6-on gond nélkül megy, nem melegszik.
Amikkel én játszom - Call of Duty, NFSU - azokat gond nélkül viszi.
Mikor vettem a gépet, a pénzből két választás volt. Vagy jó proci és gyenge - értsd mx se - vidkártya mondjuk mx 440 vagy 9200se, vagy pedig gyengébb proci, de erősebb vidkártya - ti4200. Utóbbit választottam, nem bántam meg eddig. A celeron húzásával arányosan nőtt a grafikai teljesítmény, mert egyre jobban kihajtotta a kártyát, így mennek ezek a játékok. Kép nekem szép, volt atim is, az is szép nekem. A felbontás 1024X768, nem pedig mindent bekapcsolva használom, mint a csúcsgépeken, de ennyi kompromisszumot ennyi pénzért kell kötni. -
szasza_xp
senior tag
Naszóval!
Láttam celeron igen sokat 366@450, majd egy 900@1100.
Most pedig egy P4 cel 1700-at használok!
Amit írtam az nem a P3, estleg a Tualatín celrenokra vonatkoznak, mert azokat tervező mérnöket be kellet volna arnyozni, mert egyszerüen a maguk korában símán ellenfelei voltak a P3-nak illetve p2-nek!!!!!
DE a mostani P4-es alapú processzornak látszó tárgy az egy nagy rakás sz*r ezt vállalom!!!!!! (ez nem flame, hanem saját keserű tapasztalat)
Ami mostanában kezd jó lenni az a 2-2,5 ös Nortwood magos cerkák, de azok meg rohadt drágák az AMD-hoz képest, szóval parsztvakítás!!!!
Igen a P4 celeron egy dologra jó, ill 2-re szövegszerkesztésre és netezésre!
Bár az office 2003 kicsit lassú az 1,7-es celen 512 DDR mellett, szóval villanhatna, de ez egy másik sztori
Ha dolgozni akarsz vele pl DTP akkor a P4 a jobb, bár ha árát nézedd, akkor inkább a procin sporolsz év ami marad, azt egy jó TFT-be fekteted
Amire a P4 jó az a video vágás és a 3D tervezés!
De azért röhej, hogy egy belépő szintű gépen nem lehet játszani!
Egy 1400-as Duron leveri a 2000 cel, mi ez ha nem parasztvakítás!
A sok embernek a boltok eladják a P4 celeront, hogy az majdnem P4 azt el is hiszik! A trabant is majdnem merci, hiszen az is német
-
süti5
őstag
válasz
szasza_xp
üzenetére
Ezt nem hiszem el.
Mondtam, hogy nem rossz az AMD, és megértem, aki azt vesz.
DE: ne mondjanak már véleményt a celeronról olyanok, akik nem láttak, vagy nem használtak sokáig, mert igenis jó pl. konvertálásban, egyszerű alkalmazásokban, új játékokat is visz jó vidkártyával. Akkor, mikor vettem, 21e volt ez, 45-50e a P4. Mivel a Duronról nem hallottam jót, és ennyi pénzem volt, ezt vettem.
Ezt sokan nem értik. Miért nem vettél P4-et?
Mert nem volt kedvem.
És akik csak olvassák a fórumot, és mindig csak annyit hallanak, hogy celerongy igy meg úgy, azok azt hiszik, mindig fagy, nincsen játék, ami menne vele, lassú meg ilyenek. Van, amire télleg nem jó. Az fps-vadászok és játékmániások(akikből azért elég van a fórumon) mindig fikázzák, ami természetes, mert nekik nem jó. De van, akinek nem arra kell, és celeront vesz. -
Panther
HÁZIGAZDA
Én viszont nem azt írtam nekik hogy le van sarkazva... neeem... kicsit finomabban ugyan, de lényegében: Ember, ez a proci HAMIS! Lesztek szívesek kicserélni?
Aztán ha azt mondják ''nem'', akkor majd mondom hogy megkérdezem a rendőrséget vagy valaki ilyet hogy mi is van ha sulinetben (ahol ugye minden azért drága mert gondosan vizsgálva van a cucc eredete) eladtak nekem egy hamis procit (amit mellesleg valszeg nem is sulinetes forrásból szereztek, mert azok ugye dobozosak elvileg). Meglátjuk mit lépnek.
OFF
Kár. Lehet hogy a vége roncstelep lesz.
Majd még elválik.
ON -
bzoley
veterán
A levelezés nem tudom mennyire célravezető, én ezt kaptam válaszként.
''Tiszetelt Cím!
Amennyiben a processzor lesarkazódott, az nem garanciális probléma,
így nem tudunk segíteni Önnek.
Tisztelettel: AQUA Team''
OFF
Nem az árral van baj, biztos nem drága, hanem a fenntartásával, ezért nem is gondolkodom mostanában semmi ilyesmin. Már a gépemre is többet költök, mint amennyit szabad lenne
On -
Panther
HÁZIGAZDA
OFF
Miért? Olcsó
És van rajta minden vizsga! Nálunk meg már szinte el sem fér (most vettem egy Mazdát)
ON
Most írtam a Beco Kft-nek, meglátjuk mit reagálnak hétfőn. Semmi kertelés, rögtön a ''témá''-ba megkapták hogy ''Hamis Athlon XP''... utána szépen belinkeltem képet az én procimról, az #50-ben levő képet, valamint szakértőnk, Mozso leírását arról hogy miből lehet felismerni melyik proc hamis, melyik nem. (Thx, mozso!)
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Ez még nem igazán számít lesarkazásnak.
Panther, ezen nem csodálkozok, mert mint már említettem nekem 1667-hez is(2000+os) emelni kellett
Süti5, még így megemelt fsz mellett is 41/47 a proci. Ja és aránylag csendesnek mondható a gép, mivel 2360-at pörög a turbina. A többi meg(vga, hdd) 5v-on. Ha tehetném én is inkább P4-et vennék(nem cerkát). Valakinek a teljesítmény is számít(a lehetőségekhez képest).
OFF
Akkor tényleg szupijó lehet, de nem engedhetem meg magamnak
ON -
Yaye
őstag
Most, én vagyok vak? Én itt a sulinetes cuccaik között egy fia tálcás procit nem látok, de nem csak hogy tálcásat, de egyáltalán semmilyen procit. Ezen a listán kívül meg csak a központi sulinetes link van és kész. Ott meg csak annyit látok hogy a 2700+ barton 54 ezer, a 2500 barton meg 36.

-
süti5
őstag
''pont a hozzád hasonlóknak gyártják''
megin valaki amd-intel háborút akar..
Az amd ilyen katagóriába gyártott gépei melegednek és nem érik el ezt a teljesítményt. Ezért vettem celeront, egyébként, igen, meg vagyok elégedve vele, nem fagy, amivel akarok, tudok játszani egyelőre, ha kedved van öt db repülőgépmotort járatni a házban és időnként levenni az oldalát, hogy ugyan a pirítóst érzem vagy a processzort, akko meg vegyél
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Hihetetlen, hogy 2004-ben Mo.-on meg ilyen van es nem verte meg ki senki sem a palavert, mondjuk a fogyasztovedelemnel.

...ejnye

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mert nem volt kedvem.