Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szjoci
őstag
akinek ilyen probléma előjött itt eme totyikban, az mondjuk nem pilinckázta feljebb az FSB-t előtte? Csak kíváncsi vagyok
Nekem is volt egy lapom amiben a wincsi elkezdett baromságokat csinálni, adatvesztés, sötöbö, majd lefagyott eme verifying dmi pool data-nál. Átraktam secondary masterre a wincsit és lőn csoda működött. Szóval gallyra mehetett az IDE vezérlőm amit az FSB drasztikus emelésének tudhattam be még anno gondolva ama tényre hogy olyan deszkám volt ahol ment az FSB-vel a többi freki is (AGP, PCI, sötöbö)
Lehet nektek is ez a gondotok, persze korántsem biztos
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem is volt egy lapom amiben a wincsi elkezdett baromságokat csinálni, adatvesztés, sötöbö, majd lefagyott eme verifying dmi pool data-nál. Átraktam secondary masterre a wincsit és lőn csoda működött. Szóval gallyra mehetett az IDE vezérlőm amit az FSB drasztikus emelésének tudhattam be még anno gondolva ama tényre hogy olyan deszkám volt ahol ment az FSB-vel a többi freki is (AGP, PCI, sötöbö)