Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyozozo
csendes tag
Biztos ami biztos hogy a maxtor vinyo nem jó.Nekem is ezeket csinálja.A régi samsung bekrepált és ideiglenesen kaptam egy 20 GB.-os vinyót egy ideig ment(1hét)utána ez is megadta magát,nem indult(veryfing pool data)3-4 napig kinlódás után(mindig be jött addig)semmi nem segitet rajta,vissza raktam a régi samsungot és simán indul.Azzal az a baj hogy nem lehet formázni és össze-vissza csinál, tárol mindent(pl. nem lehet játékot elindítani, pedig előtte már játszottam vele,nem talál mappákat stb.)El kezdtem gyűjteni egy másik új vinyóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest