Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
"Mindkettő butaság, ezek haterek / fanboyok által terjesztett mesék lehetnek, hasonló TDP-je volt mindnek, sőt az Intelek lehet még melegebbek is voltak, a Prescott már biztosan kazán volt."
Sem hater sem fanboy nem vagyok, sokakkal ellentétben nincs semmilyen érzelmi kötődésem számítógép alkatrészekkel és márkákkal. Bár régen volt, de jól emlékszem rá, hogy mennyire melegedtek az AMD procik. Nekem is volt pár, sőt még egy HP márkájú AMD-s notebookom is volt. Akkoriban ez teljesen köztudott volt, hogy AMD-re mindig komolyabb hűtőtornyok kellenek. Ellenben olcsóbbak voltak, mint az Intel CPU-k és főképp ezért voltak népszerűek.
(Meg volt egy alternatív felhasználói réteg, akiket mi csak viccesen úgy hívtunk a kollégáimmal magunk közt, hogy "hosszú hajú, hátizsákos, linuxos, duronos", na ők vették lázadásból direkt szembe menve a mainstream-el. Volt kisker üzletünk is az Andrássy úton, mikor beléptek az üzletbe már akkor fogadtunk, hogy na ez tuti AMD-t fog venni és ha CPU-t vásárolt akkor mindig eltaláltuk. )
Lehet, hogy most marha jó CPU-kat gyárt az AMD, én ezt nem vitatom, de akkoriban azért ha stabil gépet akartál, akkor nem AMD-t vettél. És ezzel egyáltalán nem akarom bántani, mert nekem is több AMD-s gépem volt, részemről ez nem haterkedés kérdése.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest