Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
"Mindkettő butaság, ezek haterek / fanboyok által terjesztett mesék lehetnek, hasonló TDP-je volt mindnek, sőt az Intelek lehet még melegebbek is voltak, a Prescott már biztosan kazán volt."
Sem hater sem fanboy nem vagyok, sokakkal ellentétben nincs semmilyen érzelmi kötődésem számítógép alkatrészekkel és márkákkal. Bár régen volt, de jól emlékszem rá, hogy mennyire melegedtek az AMD procik. Nekem is volt pár, sőt még egy HP márkájú AMD-s notebookom is volt. Akkoriban ez teljesen köztudott volt, hogy AMD-re mindig komolyabb hűtőtornyok kellenek. Ellenben olcsóbbak voltak, mint az Intel CPU-k és főképp ezért voltak népszerűek.
(Meg volt egy alternatív felhasználói réteg, akiket mi csak viccesen úgy hívtunk a kollégáimmal magunk közt, hogy "hosszú hajú, hátizsákos, linuxos, duronos", na ők vették lázadásból direkt szembe menve a mainstream-el. Volt kisker üzletünk is az Andrássy úton, mikor beléptek az üzletbe már akkor fogadtunk, hogy na ez tuti AMD-t fog venni és ha CPU-t vásárolt akkor mindig eltaláltuk.
)
Lehet, hogy most marha jó CPU-kat gyárt az AMD, én ezt nem vitatom, de akkoriban azért ha stabil gépet akartál, akkor nem AMD-t vettél. És ezzel egyáltalán nem akarom bántani, mert nekem is több AMD-s gépem volt, részemről ez nem haterkedés kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az ikonikus múlttal rendelkező márkát már csak az SSD-k lélegeztették.
- Hobby elektronika
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Philips LCD és LED TV-k
- Elfelejtettem egy játék címét
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Íme, a One UI 8
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD22PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest