Hirdetés
Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
Amugy van egy ilyen topik is:
Bővebben: link
Talán ez is érdekes lehet Neked. -
nRu3
addikt
Te nem tudod bezárni ,keres egy moderátort és kérd meg hogy ezt a topicot zárja be. persze linkeld be neki a topicot.
-
Tüncy
csendes tag
ja, oké, mint látjátok még újonc vok, szal nem tudhattam...

-
steve@prhw
őstag
Nem olyan rég nyílt egy hasonló topic, írj inkább oda. Legközelebb pedig használd a keresőt!

Bővebben: link -
erdeya
senior tag
szerintem véletlenül nyitottál egy topicot...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tüncy
csendes tag
Azért irtam ilyet, mert kiváncsi vok arra h más is hisz-e abban h vannak véletlenek!Én eddig nem hittem, de szilveszter óta, sok minden történt velem, ami csak a véletlennek köszönhetö, szerintem.lassan kezdem elhinni, h vannak... Ti mit gondoltok erröl??

Aktív témák
Hirdetés
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)