- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Canon MILC: EOS R és M topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thocy a ZAGY
tag
válasz
Jockey007 #587 üzenetére
OK, köszönöm, én is éltem a gyanúperrel, bár szerencsére ez a proci alig melegszik, de így akkor marad rajta a gyári borda minimumra tekert ventivel (több óra kódolás után is csak langyos így a borda, hallani meg csak teljes csendben lehet, netezés közben lehet, akkor meg inkább hallgatunk vmi halk zenét
.
-
Thocy a ZAGY
tag
Üdv!
Szerintetek a Spire sp510-1u passzív réz borda megbírkózna egy alapon járatott Core 2 E6300 provival? Persze egy gyakorlatilag hangtalan hűtő be lenne építve mögé, ami egyszerre hűtené ezt a bordát, az északi hidat (i945G), illetve egy x1600pro hőcsöves hűtésű videókártyát (a levegő a ház hátulján távozik)
[link]
Tuning nincs és nem is lesz, a lényeg a minél halkabb működés.
A cucc 5.000 pénz körül szerezhető be (tudom, hogy kicsit többért vannak komolyabb hőcsöves megoldások is, de mivel néha hurcolom az gépet, nem akarom, hogy egy 800-1000 grammos óriás tegye próbára az alaplap szakítószilárdságátez pedig ha nem is könnyű, de legalább közel van a súlypontja a foglalathoz).
Új hozzászólás Aktív témák
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest