Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Annyira cáfolni és degradálni akarod az általam írt bizonyságot, hogy képtelen vagy megérteni amit írtam
Nekem is vannak ''megérzéseim'', bár nem vagyok nő. Sőt, meg szoktam álmodni bizonyos helyzeteket, amiket fel is ismerek aztán és ha emlékszem, akkor pár percre előre tudom mi fog történni. De ez semmi, totálisan nincs jelentősége, max az adott pillanatban, de az meg önmagában értéktelen.
Éppen arra hegyeztem ki a történetem, hogy mi is az a jó. Szerinted jól alakulnak a dolgok, ez Téged megnyugtat, javul a mentális állapotod vagy mi. Aztán beüt a baj és mi lesz? Kiderül, hogy talán mégsem volt az olyan jó mint gondoltad. Megintcsak a hithez jutunk vissza, de én hiszem, mivel tapasztaltam, hogy ha én vagy bárki akit közelről ismerek, engedelmeskedett Istennek valamiben, abból csak jó származott. 99%-ban nem úgy, ahogy elképzeltem/ték, hogy milyen is lenne az a jó, hanem utólag be kellett lássuk, hogy sokkalta jobbat gondolt ki Isten, mint amit mi el tudtunk képzelni. Ezekután fontos nekem az, hogy minden ballépésem ellenére maradjak azon az úton amit Isten gondolt ki nekem, mert tudom, hogy annál jobbat nem találhatok. Szóval a jóval dobálózni veszélyes, nehéz megítélni olyannak, aki csak a látható dolgok fényében ítél. Jézusról azt hiszem nem kell mesélnem, hogy mennyivel többet látott és értett mint mi, és ő ezt mondta, amikor a gazdag ifjúval találkozott:
18,18 Akkor egy előkelő ember megkérdezte tőle: ''Jó Mester, mit tegyek, hogy elnyerjem az örök életet?''
18,19 Jézus ezt válaszolta neki: ''Miért mondasz engem jónak? Senki sem jó, egyedül csak az Isten.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Microsoft Outlook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest