Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz
Psych0 #19011 üzenetére
Nálam a felekezethez tartozás fontos, de nem a legfontosabb dolog a hívő életemben. Tudunk együtt szolgálni más felekezetekkel, a településünkön kifejezetten jó a többi keresztény felekezettel a kapcsolatunk. És ebbe a katolikusok is beletartoznak. Vannak hívő katolikus barátaim, egy ideig kötődtem egy felekezetközi, de alapvetően katolikus indíttatású missziói közösséghez is.
Vannak felekezeti tanítások, melyekkel nem tudok azonosulni, de ezek sok esetben nem veszélyeztetik Jézus Krisztusban való közösségünket.
Hogy miért vagyok református? Nem választott felekezetem, de mégis felnőttként ezt választottam. Reformátusnak kereszteltek, és a megtérés mezsgyéjén a helyi református gyülekezetet választottam. Nem bántam meg, mert a mai napig szeretem azokat a közösségeket, amiknek eddig tagja voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest