- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Adott egy AB Power táp nem indul így szeretnék rámérni,mik a szabvány értékek a vezeték színeinél nincsen valamilyen táblázat?Amit el is tehetek a későbbi időkre. -
qwertly
addikt
válasz jacint78 #18422 üzenetére
Szia!
Köszönőm a válaszodat ,de egyszerűen és gyorsan szeretném megállapítani mi van velük ezért gondoltam egy ilyen kütyüre.Mivel annyira nem ismerem a tápokat,hogy milyen feszültséget kellene mérnem rajtuk.Ha valaki tud egy ilyen táblázatot amelyben le van írva a feszültség nagysága vezeték szerint azt nagyon megköszönöm.
De azért érdekelne ki mit javasolna táp teszternek. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Szeretnék venni tápegység tesztert,melyiket lenne érdemes amely nem is nagyon drága de megbízható és tartós "iskolai használatra".Külföld nem érdekel csak pesti boltok.Előre is köszönöm a tanácsokat. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudom egyszerű módon eszközök nélkül kipróbálni a tápot?hiba keresésnél hogy vele vagy az alaplappal van a gond?Mert mintha halottam volna ha valamilyen részét rövidre zárjuk és felpörög a venti akkor nem vele hanem az alaplaphal van a gond.Tudom ez a kérdés elég konyha nyelven íródott de hátha így is érhető. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Nem gondoltam volna,hogy a kérdésem ekkora vitát kavar,mert már nagyon régen olvastam a loguotban,hogy valaki így elellenőrizte le a tápot hogy működik-e.Egyik ismerősöm kért meg,hogy mint Mekk Elek nézek már rá a 12-13 éves gépére .Az unoka barkácsolgatta neki és mivel nem ért rá és már unta is hagyta a fenébe.Mivel a nyugdíjas és nem is volt ideje a gépel foglalkozni így ott állt 5 hónapig részben szétszedve és ótvar koszosan egy olyan plusz táppal amelyet a unokája kukázott ki valahonnan mert az"új táp is csupa kosz volt" A pc gondja meg az volt hol egyszer elindult utána meg nem,végén már egyáltalán nem ment így én is a tápot néztem meg evvel a drótos módszerrel a régi táp fel sem pörgött a ventilátorja de a csere tápnak az szépen felpörgött.Így avval összeraktam nyomogattam a bekapcsológombot lehúztam a perifériákat közte a flopi meghajtót is egyszer elindult de utána már meg sem nyikkan.Így megmondtam neki,hogy dobja ki a fenébe mert pénzt nem kap érte és ha kell neki egy olcsó gép akkor vegyen egy gazdaságos notit minél több gari idővel. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Mintha olvastam volna valahol,hogy a táp működik-e azt lehet elellenőrizni az alaplap nélkül is.Csak egy gémkapoccsal rövidre kell zárni?De hol?Esetleg van valaki aki tudja? -
qwertly
addikt
válasz Old fox #7595 üzenetére
Szia!
Köszi a választ de még a ventit talán kitudnám cserélni de vezérlő elektronikával nem tudnék mit kezdeni?Mert amikor sz@ a gép és szétszedtem a tápot is szét bontottam és kiporszívóztam mert nagyon is televolt porcicákkal akkor a ventit megbontatom és WD-40 kenőfolyadékkal megfújtam.DE ez nem segített rajta.Így valószínűleg lesz egy másik táp. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Utóbbi időben nem töltődött be op rendszer még a biosig sem jutott el csak a fekete képernyő volt,igy arra gondoltam,hogy a videokártyával van a gond már a vásárláson járt az eszem.De előtte szétszedtem a gépet és újra összeraktam kipucoltam mindent stb: de összeszereléskor csak 2×1GB rammot tettem be és elindult a gép ezért a 2db + ramokat gondoltam hibásnak.De amikor vissza rakta a az asztal alá a gépet és bedugdostam az összes usb kütyüt akkor megint nem töltődött be az op rendszer.Kivettem az asztal alól és újra elindult,most azért is betettem a hibásnak vélt rammokat és így megint elindult a gép.De a lényeg,hogy a tápom egy CHIEFTEC 450W és nem forog a ventilátorja.Ez természetes vagy egy tápegységnek mindig kell a ventinek forognia?Ez már egy kb.3 éves táp érdemes javítani ha nem megy a venticserével vagy már más is lehet a gond vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambanő háza tája
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Spórolós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 3
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning