- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz jacint78 #18487 üzenetére
Ez a config:
- chieftec 450w ctg-450-80p
- asus p5q
- intel c2d e8200
- 4 x 2gb ddr2
- gtx460 768mb
- 1 ssd
- 2 hdd 7200rpmDe amúgy használható most is a gép, nem kapcsol le mindig. Párszor volt, hogy netezés közben is leállt már, de leginkább mindig akkor, mikor több teljesítmény kellene, ezek szerint akkor amikor a vga-t is igénybe vette.
Idáig elég volt neki mindenre ez a táp. Lehetséges, hogy így megy tönkre? Vagy ez csak előjel? -
törölt tag
közben csináltam terheléses vizsgálatot, és vga-nal egyből lekapcsolt a gép.
procinál, memóriánál ment simán.
idáig elég volt ez a táp a vga-nak, nem változtattam semmit a configon
tehát most nem tudom eldönteni, hogy a vga vagy táp a hibás
nem kapna elég áramot a vga? -
törölt tag
Sziasztok!
Van egy gondom a gépemmel. Sajnos néha fogja magát és leáll. Úgy figyeltem meg, hogy főleg akkor csinálja, mikor teljesítményigényesebb dolgokat csinálok. pl photoshop
Játszani nem nagyon szoktam, de pár hónapja ki akartam próbálni egy játékot, és mikor már beöltött és kezdődött volna a komolyabb teljesítmény, akkor leállt a gép. Így vettem észre először ezt a hibát, de nem foglalkoztam vele, nem kerítettem neki nagyobb figyelmet, mert nem játszom, és nem is erőltettem tovább. De most már Ps-nél is csinálja és ez már munkához is kell.
Én a tápra gyanakszom, de nem vagyok biztos benne. Lehet, hogy a videókártya? Egyik alkatrész sem melegszik túl.
Hogyan tudnám kiszűrni, mi a rossz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest