Hirdetés
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
féldekás
senior tag
válasz RoyalAirForc #50 üzenetére
Értem, gondolom ha valaki feljelentést tesz, akkor utánajárnak, lekérik a cellainformációkat és úgy kiderül akkor anélkül, hogy ez engem érintene.
-
féldekás
senior tag
Beszéltem én is az ügyfélszolgálattal, nem igazán tudnak csinálni semmit.
Roaming letiltása az ügyintéző szerint nem oldja meg a dolgot.
Bár én sajnos azt tapasztaltam, hogy annyira nem volt képben, mint tomboy84 esetében.
Legalábbis azt kezdte el magyarázni, hogy ne adjak ki semmilyen adatot, ha hívnak, de ugye nem erről volt szó elsősorban, hanem arról, hogy aki engem hívott az a személy is károsultja volt ennek a dolognak.
Elkérték annak a számát, aki az állította hogy hívtam és visszahívott. Más lényeges dolog nem történt.
Szerintem az NMHH részére maximum egy sima bejelentést lehet tenni, de sablon szövegen kívül nem igazán számítanék másra.
Reménykedek abban, hogy lehetőleg minél kevesebbeknek lesz gondja abból, hogy a telefonszámát használják.[ Szerkesztve ]
-
féldekás
senior tag
Az mondjuk elég durva, hogy 10 hívás is volt egy nap alatt.
Tegnap még nem sikerült sort kerítenem az ügyfélszolgálat felhívására, de ma beütemezem.
Roaming letiltását nem kérted?
Ma volt megint 1 hívásom, de ezt már nem vettem fel, 3 percen belül 3-szor hívott ua. a szám. Egyelőre kerültem a nem ismert számok felvételét, aztán ma meglátom mit mondanak, de gondolom hasonlót mint neked is. -
féldekás
senior tag
Sziasztok!
Sajnos nálam újra előjött ez a dolog. Ugye még decemberben volt 3 ilyen hívásom, hogy kerestem őket(valójában nem), és emiatt visszahívtak.
Tegnap volt 2 belföldi számról bejövő hívásom(egyik 20-as, másik 30-as), mindkettőt felvettem, az egyiknél némi nem azonosítható zajt hallottam, majd leraktam, a másik esetén német szavakat hallottam a háttérből, majd leraktam.
A két belföldi hívás között pedig egy román számról kerestek, ezt nem vettem fel.
Ez a 3 hívás kb. 2 órás intervallumban érkezett be.
A mai napon pedig egy 20-as számról hívtak, még a decemberi dologgal egyezően, hogy kerestem és visszahívott, így megemlítettem neki a csalást, mert mostmár tudom miről van szó.
Érdemes lehet felhívni a szolgáltatót? Roaming letiltása megoldás lehet? Illetve a külföldi bejövő hívásokat is valahogy blokkolnom kellene, mivel úgysem veszem fel őket sosem, ezt igazából fel sem oldanám később sem egy darabig biztosan.
A roaming sem szükséges, amíg nem megyek külföldre.[ Szerkesztve ]
-
féldekás
senior tag
Sajnos én is kifogtam ezt a visszaélést.
Kb. 2 hete volt egymás után 2 ilyen, illetve a mai napon, hogy elvileg én kerestem őket, emiatt hívtak vissza. Többről nem tudok.
Végigolvasva a topikot sok mindent nem lehet tenni ellene.
Kb. 1 éves a számom Telekomnál(30), számhordozás nem volt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest