- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
GoodSpeed #149 üzenetére
Igen, ez sajnos így megy, és az a borzasztó, hogy már nem csak a fotelből mondjuk, hanem konkrét tapasztalatból, hiszen pl. nekem is megküldték hivatalos úton az elutasítást.
Én is naivan azt gondoltam, hogy lesz bármi értelme, még adatokat is gyűjtöttem nekik, mert miután a szolgáltató válaszolt, hogy tudnak a dologról, stb, stb, de nem tudnak ellene mit tenni, hiszen nem az ő rendszerükön megy ez keresztül, egy időszakon keresztül gyűjtögettem, hogy kik hívtak vissza azzal, hogy állítólag én kerestem őket..., csatoltam is mindent a feljelentéshez, hátha esetleg egy nyomozás során valahogy össze tudják kötni az adatokat...).
A maradék 1 % hitemet is elvesztettem a magyar "jogállamban", itt annak van becsülete, aki lop, csal, hiszen neki tutira semmilyen bántódása nem eshet, a szomszéd utcában nem találnák meg, nem hogy a világhálón...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bitcoin topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest