- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vrtboy
tag
válasz
gabor_01 #2017 üzenetére
Szóval akkor TTL -es ebben az árban nem lesz. Egyébként van jelentősége hogy automata vagy manuális? Mármint egy kezdőnek számít?
Az expresszen néztem ezt:
http://www.expressz.hu/foto_videokamera/vaku_vilagitas/vaku/hirdetes-25713205/De akkor már olcsóbb is és automata amit te ajánlasz. Ezektől nem kell tartani? Mármint olvastam hogy ha nagy a feszültsége akkor okozhat bajokat a gépben...
Az általad javasoltak közül melyik lenne jó a Nikon D5000 -hez? Tényleg nem értek még hozzá és ezekből az 5 típus közül nem tudom melyik kell nekem.. vagy mi az ami döntő lehet. Egyébként használ vaku esetén mire kell figyelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest