Hirdetés
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
+Techno+
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem lakásomba egyik szobából a másikba átvittem a netet UTP-vel (40m)na most a kábel egyik végét bedugtam a routerbe a másikat a laptopba és nem volt net. Ezek után, a csatlakozó RJ45 őn van egy fémrész amit miután összekrimpeltem a csatlakozót rákel tenni. de ha ráteszem és úgy dugom be a laptopba nincs net ha leszedem akkor meg van. Na most csináltam olyat is hogy rajta hagytam és a kábelen belüli fémszálat hozzáérintettem ehhez a fémrészhez és akkor szintén volt net viszont ha a kábel másik felét is így oldottam meg hogy a kábelben lévő fémszálat hozzáérintetem a fémcsatlakozóhoz akkor meg nemvolt net szóval már frankón nem értem hogy milyen csatlakozó kellene és hogyan kéne megoldani ezt a problémát ez egy U / FTP CAT6 kábel (pontosan egy az egyben ilyen: [link]) Az a fém szál a földelés lenne vagy mi? vagy valaki tudja hogyan lehet ezt megoldani ? láttam olyan videót youtube-on ahol miután a kábelt megblankolták visszahajtották a folíát és rátekerték ezt a fémszálat de kipróbáltam és nálam nem vált be. (a szálak bekötése a csatlakozóba hibátlan szóval a sorrend teljesen jó legalábbis szerintem cat6 os színsorrend alapján kötöttem be (youtubeon találtam a videót) meg gondolom akkor nem lett volna netem ha hibás lenne a színsorrend )
Ha valakinek van valami ötlete akkor szívesen venném ha leírná!
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest