- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilota
tag
ja na énis erre gondoltam csak felmerült bennem a kérdés ha meglehet csinálni pl flash vagy java programokal,hogy folyamatosan fuson akkor elvileg ha sikerülne valahogy egy megfelelö környezetet létrehozni müködne utorentelis.elméletben lehetségesnek tartom csak azért kérdem vane valaki aki a gyakorlatbanis csinált ilyetmár.
-
pilota
tag
Helosztok kérdezem létezik-e olyan megoldás ,hogy egy virtuális tárhelyröl én egy bizonyos oldalra seedeljek.Lényegében egy virtuális szervert szeretnék ami az én programomat küldi álandoan egy torent oldalfelé.azért kéne mert sokszor nemvagyok gépközelbn és igy folyamatos lenne a feltöltésem. Lehetséges valami ilyent összehozni.Vagy maradnak a fizetös seed szerverek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest