- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emuriko
csendes újonc
Augusztus végén megkapta az One UI 6.1 verziót is. Ezen meglepődtem, azt hittem már csak 1-2 biztonsági frissítést fog kapni. Sok újdonságot nem hozott. Ugyanakkor eredetileg Android 11-el és nem túl erős hardverrel jelent meg a Samsung Galaxy Tab A7 lite. Az, hogy Android 14 és One UI 6.1-re frissült, pozitív és negatív is egyben. Jó, mert egkapta a legújabb szolgáltatásokat, Android 14-en pedig még évekig futni fog minden alkalmazás, ahogyan ma is szinte minden működik Android 9-en, sőt a régi Android 7-es tabletem is egész jól használható (bár azon már van pár alkalmazás, ami nem telepíthető vagy frissíthető, de sok igen). Másfelől az Android 14 rendszerigénye magasabb, a Tab a7 lite pedig éppen, hogy megfelel ennek. Ez miatt lassabb, lomhább a készülék. Én (is) vettem egy komolyabbat ezért.
Amire kiváló ez a modell, az a streaming és YouTube, meg egyéb videós oldalak és alkalmazások. Az 5:3 képarány nagyon alkalmassá teszi erre, alig van fekete sáv az alján és tetején, ha pedig a kitöltés lehetőséget választom, minimális a levágás (szinte észrevehetetlen). Kompakt mérete miatt pedig könnyű kézben tartani, és hordozni. Ez miatt, vagyis erre tartottam meg.
Amire kompromisszumokkal alkalmas, az a böngészés, közösségi média és levelezés. Ebben lassú, akik gyorsabb készülékekhez szoktak, nekik ez zavaró lesz. De arra megfelel, hogy megnézzük az időjárást, elolvassunk pár cikket még emailt.
Ugyanakkor elég korrekt áron beszerezhető, ár és érték arányban jó választás, főleg ha valakinek elsősorban videózni kell. -
jksx
senior tag
A Tab S7 FE-re sem jött tavaly július óta biztonsági frissítés. Négy év frissítés: bla bla bla...
Érdekesen csinálják, illetve pontosan az, hogy nem csinálják. -
MrOomen
tag
Tab S6-ra meg megragadtunk a 12-es droidnál, és augusztus óta biztonsági frissítés se jött.
A frissítési ígéret teljesült amit adtak, de kicsit visszás az augusztusi megjelenéseknél hogy 2-3 hónap alatt jön is az első főverziófrissítés, így 2 és fél év volt egy csúcsmodellnél, pontosan +1 év biztonsági frissítéssel... -
doooo
veterán
Az régebbi modell, Android 10-zel mutatkozott be, megkapta a maga 2+1 évét.
Mondjuk itt is meglepő ez, de mivel újabb, meg mindenhol elérhető most is, nyilván okkal lepték meg a felhasználókat ezzel. Remélem minden még forgalmazott és frissítési szakaszban levő tablet +1 évet kap. -
mrbego
aktív tag
Jó hír. Bár a Galaxy Tab A7-re meg semmi nem jön már egy éve, megragadt Android 12-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Azért így is szép teljesítmény, hogy a 2021-es "kistábla" Android 11-ről eljutott egyáltalán a legfrissebb rendszerverzióig.
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest