Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- PLC programozás
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Acer notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
scu
tag
Hát nem tudom, de biztos nálam van a gond. Mielőtt megjelent volna, gondoltam azért fog rendesen menni a game 800*600-ban. Hát egy nagy frászt. Athlon 1100, Gf2 Ti, 256 DDR és olyan a game, mintha képregényt néznék. 640*480 ban még játszható, ha lebutítom a gamét. Mindenkinél ennyire szarul megy ????
-
scu
tag
Lehet már mindenki tudja, de kint van az UT2003. Eddig még nem láttam róla fórumot, bár lehet vak vagyok. Szóval ha valaki már látta....tapasztalatok, vélemények..stb.....
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest