Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kodani
tag
Már a topic címén meglepődtem, hogy másnak is van ilyen problémája..... nekem tavaly szószerint ugyanez történt.
A megoldás aztán elég meglepő volt....... amikor a gépben a szerelés történt meglazult az egyik memóriamódul. És mikor az USB-t csatalkoztattam az alaplapra akkor ugye mindig mozdult egy kicsit..... eredmény: a gép restartolt...
Nem állítom, hogy neked is ez lesz a bajod de tény, hogy olyan dolog is lehet ami eszedbe se jutna!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED monitor topic
- Fotók, videók mobillal
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest