- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LED / LCD TV topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
bigboss
csendes tag
3.5'' keretbe is lehetne szerelni kivezetést? Drága dolog az?
Lehet, hogy maradok az USb hosszabító kábelnél. (csak gáz, hogy rá kell celluxozom az asztalra, vagy a gépházra.) -
micro
addikt
Ha USB 2.0-s a pendrive, akkor csak olyan hosszabitót, vagy kivezetést vegyél.
-
bigboss
csendes tag
bekakálok!
SYM 959NF
Leírás
A SyncMaster 959NF HIGHLIGHT ZONE™ funkciójával a képernyő egy kijelölt négyszögletes része fényesebbé tehető, ezáltal megnövelt kontraszttal és fokozott stabilitással élvezhetjük a képet. Ehhez járul hozzá többek között az RGB színek, kontraszt és élesség beállításának a lehetősége. A MouScreen TM, egy olyan windows felhasználói program, amely lehetővé teszi a monitor beállítását a monitor gombjai helyett az egér felhasználásával a SyncMaster 959NF monitor részét képező USB csatlakozáson keresztül. A Natural FlatTM CDT a HBC-FocusTM technológiával együtt élesebb képmegjelenítésre és élénk színek torzításmentes visszaadására képes. A Natural ColorTM szoftver segítségével könnyedén összehangolhatjuk a képernyő színeit a kinyomtatott színekkel, így nem kell papírt pazarolni a színbeállításra.
Ezt a funkciót szerintem senki sem használja.
Azért köszi mindenkinek.
Nem tudjátok lehet kapni usb kivezetést, kis floppy beöntő keret formájút? -
bigboss
csendes tag
samsung 959nf
Valami? -
bigboss
csendes tag
Ufi!
Szereztem egy usb flash memory drive-ot. Nagyon szépen működik, csak nincs elülső usb kivezetés a gépházamon. Előszedtem a monitorom papírjait, mert emlékeztem hasonlóra. Meg is találtam egy kábelt ami a gép usb csatlokozójába és a monitorba csatlakozik. XP-alatt kiírta: USB HID Ez mire szolgál?
Nem találtam más usb elosztót a monitoron, pedig kafa lenne, ha nem kellene az asztal alá bujkálnom az usb drive-al.
Mi az az USB HID?
-Bigboss-
Aktív témák
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LED / LCD TV topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- LG (32UN880-b) 4K GAMER PROFESSIONAL MONITOR ! AKCIÓ!
- LG25UM58 25 Full HD Ultrawide Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG (32GS95UE-B) 32" 4K OLED 240HZ GAMER CSÚCS MONITOR ! AKCIÓ
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest