Új hozzászólás Aktív témák
-
ZüD
tag
válasz Adrian Mole #15 üzenetére
igen az már megtörtént!annak semmi baja.
de ezt akkor sem hiszem el...minden jo csak a játékvezérlők nem...
hihetetlen -
Flashy
veterán
Via chipsetes P3 alaplapnál volt nekem ilyen usb-s optikai egérrel. ment pár percig, aztán kihunyt benne a láng, a win meg valami sárga felkiáltójeles vagy kérdőjeles eszközként látta. Linuxban az látszott hogy állandóan újra megtalálja a gép az egeret. gondolom Win meg inkább eldobta. reboot segített rajta. amíg nem lett másik alaplapom nem tudtam használni az egeret.
-
ZüD
tag
jah
sajna nem tudom.
a tények:
a portok müködnek.a játékvezérlök is mennek 1-5 percig.aztán meghülyül:pl elkezd magátol hátra menni az auto...de semmi gombra nem ragál.játékbol kilépés után game kontrolersbe sem lehet kalibrálni.
aztán eszközkezelöbe ilyenekt ir ami nem jo:
egyéb eszközöknél:SM buszvezérlö ,
HIDnélSB HID
ezek nem ''jok'' és csak azután irja ezeket miután meghal játék közben a kontroller.elötte mig müködik nem irja öket.
eccerüen örület -
ZüD
tag
válasz Adrian Mole #9 üzenetére
no megnéztem itt:
Bővebben: link
ez nekem sajna kinai egy kicsit.olyat hogy wake up nem találtam sajna. -
Adrian Mole
senior tag
Csak akad alaplap leírásod. Ha nem, letöltöd a manuált a gyártó oldaláról. Megskubizod, hogy mellik jumper mire való. Lehet, hogy lesz olyan (jó esetben), ami mindenféle wake-up, feszültség értékeket állít az USB-kre (Asuson van ilyen, Asrockon is lehet). Ha nagyon maximalista vagy, ugyanezt megteszed a játékvezérlő leirásával is, ha nem, próbálkozol.
Soksikert.42
-
ZüD
tag
válasz Adrian Mole #7 üzenetére
oksi akkor modositom..de hogy is?télleg nem tudom még soha senki nem kért ilyenre...
azzal lehet mondasz valamit.én ott semmit nem állitottam..mer elég láma vagyok azér...megnézem majd hátha
köszi
oh Tenx Te láthatatlan jótevő
[Szerkesztve] -
ZüD
tag
válasz Adrian Mole #4 üzenetére
igen Bios átnyálazva
minden bekapcsolva
...
usb 2.0 fenn van,de aazér tenx
mire irassam a topikcimet szted?
üdv.ZüD -
george11
addikt
USB 2.0 driver fennt van?
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Adrian Mole
senior tag
Nyáladzd át a BIOSt, hátha (biztos) van benne USBre vonatkozó beállítási lehetőség is, defaultban nem minden szokott bekapcsolva lenni, ami köll. Esetleg az alaplapi jumperekre is peregjen némi nyál, itt is szok lenni variálgatási lehetőség (magát az Asrock-ot nem ismerem).
Ha továbbra is problémó, akkor vszleg rossz a vezérlő.
(szerk) ja, meg a címet irasd át moderátorral, pls
[Szerkesztve]42
-
ZüD
tag
Sziasztok!
Van 1 asrock k7s8x alaplamom és rajta 4 usb kivetzetés hátul.
Valami probléma lehet mert vmiért ha rárakok 2 játékvezérlöt(thrustmaster fifa,de raktam rá másik fajta vezérlöt is az is thrustmaster de nem ua fajta) akkor müködik.(tehát tudom konfigurálni, játékban is megy).
De kb 2perc mulva behal és nem müködik tovább.
Bármelyik usb portba rakom be ugyanez történik.
A történethez tartozik, hogy pl. usb-n keresztül használom a mobildróton a netet, bármi más usb-t is felismer(és müködik)
Ja és lehet az is jelent valamit hogy a windows nem tud felismerni egy usb eszközt.(játékvezérlötöl függetlenül) eszközkezelöben egyéb eszközként irja Universal Serial Bus (USB) vezérlö...
szerintetetek mi lehet a gond?
ez mi a pötstöl lehet??
winfos szervizpek 1-2 sem segit.drivert nem találtam.
Agép:
arsock k7s8x,cpu2200+amd athlon,winxp
400watterö.tvtuner.hangkártya.club3d9800se.2vinyo.
''pliz help mer megörülök lassan''
elöre is Tenx
Üdv.ZüD
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- 22db 2gb DDR3 -1333 mhz memória
- Kiárusítás!! Asztal gépbe és laptopba márkás DDR4-as 4, 8, 16 GB -os RAM-ok AkciÓÓ!
- ASUS P8B WS Alaplap+Xeon E3-1240+16 gb ddr3+tuning hütő
- 7 gen i5 félkonfig ASUS PRIME B250M-A+i5-7400+8gb DDR4