- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CS0CS0
csendes tag
ezt en nagyon is jol vagom hogy mi a baj...
marmint hogy usb 1 re van kotve az usb 2 cucc.. azota ezt megoldottam... a kerdes csak annyi volt hogy mit vegyek inkabb pci os elosztot vagy usb 2 es elosztot.. ez azert kerdeztem mert nemtudom hogy melyik eszkoz latna el jobban a 2-3-4 usb 2 es eszkozt..
ezert akartam firewireval csatlakozo usb 2 hubot de olyan nem letezik... sajnos -
CS0CS0
csendes tag
Haho mindenki van egy kis gondom..
van vagy 8 db usb eszkozom ( eger, bill, nyomtato, scanner, kamcsi, kormany meg nemtom mi es egy regi usb 1 eloszto)
mivel a gepem szolt hogy nagy sebessegu usb eszkoz van nem nagy sebessegu csatira dugva ezert gondolkodtam hogy mi lenne ha vennek firewire elosztot...
en tudatlan nem tudtam hogy az usb 2 gyorsabb mint a firewire (google) de azt olvastam hogy a firewirera tobb dolgot dugva is mindegyik eszkoznek megmarad a sajat 400 mpbs savszelessege... ez jol is hangzik de nem talalok SEHOL olyan USB hubot ami firewireval (ezentul csak FW) csatizik a gephez... a Dlinknel van valami hasonlo de utanna azt olvastam hogy usb es FW eszkoznel mindket modon be kell dugni az elosztot a gepbe...
ergo gondolom az usb reszet az usb csatolo kezeli ergo nem vagyok elorebb...
ezekutan elgondolkoztam hogy mi lenne ha pci slotos USB 2 elosztot vennek.. de nemtom melyik lenne a jobb... PCI ra dugni az usb ket vagy 1 usb 2 re a 4 usb 2 eszkozt.. melyik birna jobban a 4 eszkozt?? a pci vagy az usb2?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest