- LG LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
CS0CS0
csendes tag
Haho mindenki van egy kis gondom..
van vagy 8 db usb eszkozom ( eger, bill, nyomtato, scanner, kamcsi, kormany meg nemtom mi es egy regi usb 1 eloszto)
mivel a gepem szolt hogy nagy sebessegu usb eszkoz van nem nagy sebessegu csatira dugva ezert gondolkodtam hogy mi lenne ha vennek firewire elosztot...
en tudatlan nem tudtam hogy az usb 2 gyorsabb mint a firewire (google) de azt olvastam hogy a firewirera tobb dolgot dugva is mindegyik eszkoznek megmarad a sajat 400 mpbs savszelessege... ez jol is hangzik de nem talalok SEHOL olyan USB hubot ami firewireval (ezentul csak FW) csatizik a gephez... a Dlinknel van valami hasonlo de utanna azt olvastam hogy usb es FW eszkoznel mindket modon be kell dugni az elosztot a gepbe...
ergo gondolom az usb reszet az usb csatolo kezeli ergo nem vagyok elorebb...
ezekutan elgondolkoztam hogy mi lenne ha pci slotos USB 2 elosztot vennek.. de nemtom melyik lenne a jobb... PCI ra dugni az usb ket vagy 1 usb 2 re a 4 usb 2 eszkozt.. melyik birna jobban a 4 eszkozt?? a pci vagy az usb2?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest