- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
Update, valószínűleg buktam az accountot.
Igaz csak a heroes 6 + kieg volt rajta, ami pénzbe került (+ ugye Ubi30 ingyenesek), de csak fájó dolog azért, főleg, hogy nem is tudhattam róla.
Nyilván nem zárolják az accountot, így végül is használhatom, játszhatok akármikor, de új játékokat nem érdemes erre raknom. 2-3-4 accountot meg nem szeretek semmiből sem használni.Anno egy MM-ben vettem egyszerre a 2 játékot, ugye dobozos mindkettő, a blokk meg már nincs meg, mert majd' 4 éve volt a dolog.
Az ügyfél szolgálatos azt mondja küldjem el az eredeti számlát, amin rajta van az aktiváló kód is, az MM-ben eleve nincs ilyen...
A másik dolog meg, hogy szerinte a kieg be se volt soha aktiválva az accountomon. WTF? Aznap mikor megvettem azonnal aktiváltam mindkettőt, sőt végig is játszottam, az összes achievment is megvan, amit csak a kiegészítőben lehet megszerezni.Na, erre varrjatok gombot.
-
gabee jr
tag
Akkor kivágták alattad.
A lényegen nem változtat, jól csináltad, hogy nyitottál ticket-et.
Nem mindenkitől azt kérdezik mikor nyitottad a fiókot, és nem is kell rá pontosan hónapra válaszolni, az is lehet ha elküldöd a kódokat nem is kérnek egyéb dolgot, agenttől függ, aki majd az ügyed intézi. Az biztos, hogy be kell tudnia azonosítani, hogy te vagy a fiók előző/jogos tulaja.Javaslom, ha visszakapod az accot, nyiss neki egy Outlook v. Gmail fiókot. Jó hosszú és nehéz jelszóval mobilszám hitelesítéssel. Uplay acc-on két játék miatt ne kapcsold be a kétlépcsős azonosítást, mert több gondod okoz, mint biztonságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest