Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Teljesen megértem, eléggé bosszantó igen. El kell engedni más módja nincs sajnos.
Én nem tudom hányszor próbáltam, családtagokat, külföldi ismerőst beleszámolva talán 10-12 alkalom lehet. Annyi eurót buktunk. Ha tényleg nem jön vissza a pénz, az ennyi előfizetővel számolva az szép summa mondjuk. (Akkor az lopás nem?)Csináltam egy petíciót, de csak poénból [link] , meg néha benézek a fórumba történt e frissítés a hivatalos szálakon, vagy változás. Meg aki a ubisoft mellett kampányol azoknak írok vissza a uplay+ fórumon, gondolom nekik működik. Egy külföldi szeméből nézve teljesen más 10-12 dollár, aprópénz. Őket is értem, de biztos ők is szeretik megkapni, amiért fizettek.
Szerk: Kíváncsi leszek mi lesz belőle. Gondolom lejár szépen a próba, aztán megy a levesbe. Ja és akinek megvan a szolgáltatás az lemondani se tudja. Az is király.
Új hozzászólás Aktív témák

- H110 lapkakészletű DDR3-at támogató alaplapok
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE - Garanciális 2027 Júliusig
- iPhone 15 PRO 128GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 87%! Dobozában!
- Makulátlan ASUS VivoBook S14 M3402QA OLED - Ryzen 5 5600H, 14, 1TB SSD, 16GB RAM!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest