-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
kabelmania27 #27296 üzenetére
Üdv.
-Azt hol tudom meg nézni?
-Mert eddig sosem foglalkoztam ilyen dolgokkal ,csak most valahogy feltűnt a jelenség.
-Jelenleg Ubee EVW3226-os modemet használok. -
Atesz 666
aktív tag
Üdv mindenkinek.
-Az vajon mitől lehet,hogy eddig a modemen 2 db led világított kék színnel most meg már csak egy ,a többi sárgán?
A válaszokat előre is mindenkinek nagyon köszönöm.
-
zhata
senior tag
Letiltottam a Wi-Free-t.
Zabálta az aksit, stb.
Inkább fizetem a netet. -
Csaba1512
tag
válasz
vadászcsiga #27289 üzenetére
"Kedves Ügyfeleink!
Sopron területén a szolgáltatásaink jelenleg szünetelnek.
A hiba pontos okát már a helyszínen keresik műszaki kollégáink. Amint több információval rendelkezünk, jelezzük felétek is.Megértéseteket és türelmeteket addig is köszönjük, az okozott kellemetlenségért pedig elnézéseteket kérjük!"
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
vadászcsiga #27289 üzenetére
Itt működik.
-
vadászcsiga
félisten
Upc net működik nálatok? Sopronban meghalt
-
F_Zolee
nagyúr
Épp közvetlen van a net a gépre dugva és a DNS-névnél a feladatkezelőben chello.hu van.
-
Uthenger
aktív tag
Probald meg passzivban
Az aktiv modban par dolgot tamogatnia kell a szerverednek -
_Csaba_
senior tag
válasz
Intruder2k5 #27284 üzenetére
Aktív módban. Beírtam ttcmd-be a upc-s emailt hozzá a felhasználónév jelszót de nem kapcsolódik.
Mobilnetes hotspotról meg más szolgáltatóról próbáltam. -
-
_Csaba_
senior tag
Igen jóra. Nálad működik?
-
paolinho
őstag
válasz
Intruder2k5 #27280 üzenetére
Hát én most az 1-est lőttem be, azzal nincsen gond. Azt hiszem, van még mit tanulnom. Köszi még egyszer
-
válasz
paolinho #27279 üzenetére
Igen, bár nálunk, mint fentebb írtam, 1-13 csatornák használata engedélyezett, de vannak eszközök, amik csak az 1-11 USA szabványt ismerik, így ha tuti biztosra akarsz menni, akkor ebben a tartományban kell csatornát választanod...
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_WLAN_channels#Interference_concerns
-
paolinho
őstag
válasz
Intruder2k5 #27278 üzenetére
Az a helyzet, hogy a 13-assal is akadt gondom, mert egy ismerősöm laptopja nem látta. Akkor emiatt lehetett, bár ezt akkor nem értettem, de így most már tiszta.
Köszi -
-
paolinho
őstag
Szeretném a legjobb (legerősebb) csatornára beállítani az Ubee wifi-routert. A Wifi-Analyzer szerint a 14-es csatorna volna az. De "Az alapvető vezeték nélküli beállítások" alatt a csatorna leosztás csak 13-ig enged állítani lehetőségként. Erre volna valamilyen ötlet?
-
_Csaba_
senior tag
Üdv!
Segítségre lenne szükségem.
Otthoni upc wifi router van. Belső hálózaton van egy ftp kiszolgáló kis szerver. Belső hálózaton szépen működik, azonban kívülről nem tudom elérni.
Whatismyip.com-on megnéztem az aktuális ip címet, és próbáltam rá ftp-zni azonban nem tud kapcsolódni.
Tudtok segíteni? Valaki megoldotta már ezt? tcp ip 21 -23 ig megvan nyitva a port upc routerben.
-
mateus
senior tag
Nekem jelenleg csak a net van bekötve a lakásba, a kábel bejön a lépcsőházból, majd a hálóban csatlakozik a routerre. Ha a közeljövőben szeretnék kábeltévét is a net mellé, akkor újabb kábelt húznának be, vagy a router előtt bekötnek vmi elágazást és nem kell újabb kábelt végigvinni a lakáson?
-
errorcode06
őstag
válasz
errorcode06 #27270 üzenetére
Meg is volt. Mivel nem tudtam a SID-emet, felhívtam a helpdesket, modem serial megadása után 2 perccel már aktiválva is volt. Az egész üf nem tartott 5 percig. Csettintettem is egyet!
-
errorcode06
őstag
Mivel elég kaki a kapcsolatom, ezért megpróbáltam "beüzemelni", de nem akarja az igazat.
RF kábel becsavarva, Eth1-be kábel be, kábel másik vége asztaliba. Auto beállítást hagytam mindenen, de nem akar a netre felcsatlakozni, azt írja hálózati hiba. Hálózat központban nem megy wan-ra, kis piros X, a telefon pedig süket.
Mindenesetre a levélben amit küldtek van egy cím ahol aktiválni kell a modemet ha nem tette ezt meg automatikusan. Megpróbálom azt, hátha... -
club1
veterán
válasz
errorcode06 #27268 üzenetére
Ráérsz később beüzemelni ha most stabil az interneted.
Ha modemként/Bridge módba téve használod, csak a UPC Wi-Free fog rajta működni, a routered utána pedig ugyanúgy mint eddig. -
errorcode06
őstag
Sziasztok!
Megkaptam az új modemet (Ubee EvW3226). Kérdésem, most kell(ene) telepítenem, vagy majd később (mert még nincs aktiválva)?
A másik kérdésem meg az lenne, hogy ha én nem akarom a wifijét használni (van egy tplink wdr4300-as routerem) azt megtehetem-e, illetve, ez a 2 dolog, együtt tud-e működni? (nem szívesen válnék meg ettől a routertől). -
Storms
őstag
üdv
Nemrég magától csinált a Mediabox-om egy gyári visszaállítást, azóta az idő helyett stand-by állapotba azt írja csak hogy OFF. ( Pace 7111)
Mit lehetne vele csinálna hogy újra az időt mutassa? -
gduck
addikt
Szia!
- Ha beüzemelték az új routert, a Wi-free automatikusan aktív rajta.
- Ha használni szeretnéd "európa szerte" a szolgáltatást, be kell regisztrálnod a MyUPC oldalra.
- A Wi-free hálózatba bejelentkezel a kapott felhasználó/jelszó párosítással. Mivel a teló megjegyzi ezt, így bármikor hatókörzetbe kerül egy Wi-free hotspot, automatikusan belép(Ezt demózta a gyerek, hogy ezzel lehet jelszókat begyűjteni
)
- A Wi-freet ki lehet kapcsoltatni, ha zavar.
Bár szerintem nem kell aggódni:
- ha a kertes ház előtt nem ver tábort senki, akkor nem is használja senki
- panelben max a szomszédok használják
- nagyon frekventált helyen van esély arra, hogy "tömeg" csatlakozik rá -
club1
veterán
A Wi-Free dolgot nem kell beüzemelni, rajta lesz az új ládán.
A beállítása pedig le van írva a UPC oldalán. De mint kitárgyaltuk, nem biztonságos, én innentől nem használom egyetlen hordozható eszközömön sem. -
Yooha
aktív tag
Apámék megkapták az új modemet/routert(?) és megkértek, hogy üzemeljem be ezt a Wi-Fre dolgot. De itt meg azt olvasom, hogy felesleges, azonnal kapcsold ki, attól megy tönkre a neted. Most akkor mi van? Akkor miért küldték? Meg mi az a bridge mód? Meg honnan fogja tudni a rendszer, ha járok-kelek kis hazánkban, hogy UPC ügyfél-e vagyok? (Nem vagyok amúgy.) Ha kérek jelszót akárkitől, akkor meg butaság, jelszót bárki kérhet. Szóval semmit sem értek. Van itt valahol egy összefoglaló cikk? A UPC oldalán lévő királylányálom biztos nem objektív.
-
club1
veterán
válasz
vargalex #27259 üzenetére
Valóban. Elkerülte a figyelmemet, hogy a UPC spórolt az ssl tanúsítvány árával, pedig ez a Wi-free leírásukból is kiderül.
De nézhetjük a dolog jó oldalát: Ha valakit meggyanúsítanak valamelyik vezető politikusunk elleni szervezkedéssel, miután begyűjtötte a TEK, az előzetesben eltöltött néhány hónapot, a talán pártatlan és valamilyen szinten hozzáértő bírónak be lehet mutatni, hogy van cég, ahol az ember nevesített wifi hozzáférését ilyen könnyű megszerezni. -
vargalex
félisten
Szia!
A kliensen nyilván ugyan olyan típusú kapcsolatot használt, amit wi-free esetén kell, csak fiktív felhasználónévvel és jelszóval. Az pedig, hogy szerver oldalon mi történik, innentől már lényegtelen. A saját szerverén azt csinál az ember, amit akar. De eddig is ezt írtuk néhányan...
-
donmackó
addikt
Normális az 51.7-es feltöltési tlejesítmény a Cisco HD DVR média boxon? Egyáltalán mennyi az elfogadható? Tegnap néznék a gyerekek rajta a yotube-ot, de csatlakozási hibával leáll. Műszaki teszt a videótáros résznél rebootol. Most akkor 1221, vagy van más megoldás is?
-
-
gduck
addikt
-
-
válasz
HofiZoli #27246 üzenetére
Nálam:
Igénybe vett kedvezmény mértéke 133 076,18 Ft
Igénybe vett kedvezmény időszaka 449 napA legérdekesebb, hogy tavaly augusztus 28.-án kötöttünk 1 éves Trio XL-t de valami miatt internetre 2 év lett ráadva, jeleztem már de azóta sem került le de mivel nem akarom lemondani így jelenleg különösebben nem bánom.
-
HofiZoli
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #27240 üzenetére
Igénybe vett kedvezmény mértéke 150 171,5 Ft
Igénybe vett kedvezmény időszaka 448 napInternet. nyertem?
-
kaszaf
aktív tag
Sziasztok!
Valahol megtalálom az ubee modem fizikai méreteit? Szélesség érdekelne főképpen. Kérdés még van-e az alján felfogató csavaroknak hely, ha igen mekkora a távolság közöttük?
Elég szűk helyre kellene betuszakolni ezért lenne jó tudni.Köszönöm.
-
canniball
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #27231 üzenetére
15:19-kor megjött az sms.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
"Áruld" akkor az előfizetésed aztán köttetsz be újat.
-
Mate
nagyúr
válasz
Ugyan ezzel szívok
Nézd meg netre mennyi kedvezményt kaptál eddig. Az a legszebb az egészben
-
Alvin_ti4200
félisten
Kicsivel több, mint 1 év eltelt a 2 éves, személyre szabott akciós UPC szerződésemből, amely az alábbiakat tartalmazza:
- Digital Bronze TV
- Bronze díjcsomag telefon (mondtam, hogy nem kell, de "nem lehet kivenni a csomagból")
- Fiber 30 netNamost eladtam a TV-m és meg akarom szüntetni mind a telefont, mind a TV előfizetést, de persze nem fogom, ugyanis az Online ügyvélszolgálaton olyan felhasznált kedvezmények megfizetésére köteleznének, amitől megfeszült a retinám...
Digital bronze
Havidíj 2 490 Ft
Határozott idejű szerződés lejárata 2015.11.07
Igénybe vett kedvezmény mértéke 32 608,77 Ft
Igénybe vett kedvezmény időszaka 378 napTehát 5100 Ft lenne ezek szerint egy ilyen szolgáltatás határozatlan formában havonta? Nem semmi. Az "agyeldobós" rész viszont a "nem lehet kivenni a csomagól" telefon:
Bronze díjcsomag
Havidíj 500 Ft
Határozott idejű szerződés lejárata 2015.11.07
Igénybe vett kedvezmény mértéke 29 330,61 Ft
Igénybe vett kedvezmény időszaka 378 napErgo 2900 Ft havonta ez a csodás, egyébként semmire nem jó telefonszolgáltatás határozatlan szerződés esetén.
UPC, én így szeretlek, egészen 2015.11.07-ig még.
-
válasz
Minike #27238 üzenetére
Sok mindent lehet állítani, apróságokat, de ezek mind amolyan egyedi dolgok, kinek, hogy tetszik, és hát nem is ebbe a topikba tartozik! Azért gyorsan néhány apróság...
- telnet letiltása, szükség esetén ssh engedélyezése
- én a log file maximális méretét is meg szoktam növelni
- jffs formázása, csatolása
- IP Traffic Monitoring adatok napi mentésének beállítása
- Bandwidth Monitoring adatok napi mentésének beállítása
- Conntrack/Netfilter menüben minden timeout értéket felezni szoktam
- állandó klienseknek statikus dhcp beállításaHa van még kérdés, akkor azt ITT tedd fel inkább!
-
válasz
Intruder2k5 #27237 üzenetére
Koszonom szepen a valaszt. Akkor lemondom a Wi-Free-t.
DNS-t mar beallitottam az elejen. Van egyeb amit erdemes beallitani a routeren?
-
válasz
Minike #27236 üzenetére
Szia!
Mivel az RT-N18U meglehetősen erős, 800MHz-es ARM SoC-al szerelt router, így még custom firmware-el, hardveres NAT támogatás nélkül is, gond nélkül át kell vinnie a 240Mbps netet!
Hogy a Wi-Free-t kikapcsoltatod-e, ez csak a Te döntésed, sokak szerint még bridge módban is okoz problémákat, mások viszont az ellenkezőjét állítják! Én tuti kikapcsoltatnám ha lenne, de nálam egyelőre nem megy...
Beállítási tippnek annyit mindenképpen mondanék, hogy használj custom DNS szervert, mert a UPC szerverei időről időre kidőlnek pár órára, és akkor jól jöhet majd, hogy észre sem veszed ezeket a kieséseket!
-
Atkapcsoltam az Ubee-t Bridge mdobe, vettem moge egy Asus U18N routert es ratettem a Tomato-t (Shibby). Most minden szepen mukodik rajta.
Két kérdés:
Wi-Free bevan kapcsolva, két napja van UPC-m nem ereztem meg hogy instabil lenne, de nincs ra szuksegem. Lemondjam? Stabilabb lesz az egesz?
Valami bajom lehet hogy Tomato van a Routeren, pl savszelesseg nem jon vagy hasonlok? Esetleg beallitasi tippik UPC-hez?Koszonom
-
canniball
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #27231 üzenetére
Igen igen, megvan hogy nálatok nem is volt gond, csak emellett szerettem volna jelezni hogy már itt sincs.
-
cris78
őstag
Lesz nickelodeon a digitális bronzban
-
válasz
canniball #27230 üzenetére
OK, akkor kicsit pontosítok - bár nem vagyok otthon -, de a router statisztikából ítélve az utolsó 12 óra folyamatos is volt! Előtte is folyamatos volt, de az itt most nem érdekes...
Lehet előbb tesztelik még 24 órát, és ha stabil, majd akkor jön az SMS!
-
canniball
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #27229 üzenetére
Most már nálunk is jó...és jó hogy írtad, mert ugyan kértem sms-t a munkálatok befejezéséről, de úgy tűnik az elveszett valahol az éterben...
-
-
Puma K
nagyúr
Ennyi volt a 120 Mbit.... vissza raktak 30-ra...
-
pimmi
senior tag
sziasztok, ha van 2 tv és mindkettőn sd box, de egy harmadikhoz rendelnék mediacardot, akkor annak mi lesz a havi díja, most a boxok 890 , vagyis az egyik mert az első az nulla forint,
ha jol gondolom 890,
és még annyi ha most van sd boxom de lesz egy tv -m ami cardot tud akkor azt ki lehet valahogy cseréltetni? cadra? hüségem van
köszi -
csabi63
senior tag
válasz
kabelmania27 #27215 üzenetére
Ehhez én nem értek.Még egy éve sincs,hogy a UPC szerelő átkábelezte az egész lakást.Ember azóta nem nyúlt semmihez,minden jól működött.A jelszinteket is csak azért tudom,mert a tv kiírja.Ma reggel korán a jelminőség a Nat Geo Wild HD+Sport 2 HD+ Viasat Nature HD-n teljesen leesett nullára.Most mindhárom 50% körül van,de ugrál össze-vissza.Az összes többi adó meg hibátlan.Valami történhetett itt pár napja,de ez magas nekem.
Kösz,hogy segíteni próbáltál,de hívom a szerelőt.(miért nem a TV2+RTL Klub és társai döglődnek?Egyiket sem néztem már évek óta.) -
canniball
nagyúr
Nálunk (újfent) megdöglött a teljes szolgáltatás.
Másnál?
-
fdisk
őstag
Én tegnap átkapcsoltam bridgebe az ubit.
Újraindítottam 2x is, de a wifree aktív maradt.
Simán neteztem a teloval úgy.
Ráadásul ebben a módban el-eldobja a jelet a külső router, mert megszakad a net.
Úgyhogy vissza is tettem router módba. -
kungzi
veterán
hali
Ugye ha ezt a nyomorult wi-free kikapcsoltatom, attól a modem router része működni fog? Tehát fogom tudni használni wifiként továbbra is? Decemberben akarok venni egy komolyabb routert, de addig jó lenne, ha még működne.
-
poli27
veterán
válasz
miuifan #27199 üzenetére
adsl minimum 6 392 Ft 1 725,84 Ft 8 117,84 Ft
adsl medium 7 916,8 Ft 2 137,54 Ft 10 054,34 Ft
adsl extreme
11 250,4
Ft 3 037,61 Ft 14 288,01 Ft
adsl professional 23 992 Ft 6 477,84 Ft 30 469,84 Ft
adsl start 3 333,6 Ft 900,07 Ft 4 233,67 Ft
adsl bronze 5 000 Ft 1 350 Ft 6 350 Ft
adsl silver 9 166,4 Ft 2 474,93 Ft 11 641,33 Ft
adsl gold 12 500 Ft 3 375 Ft 15 875 Ft
adsl platinum 17 500 Ft 4 725 Ft 22 225 Ft
adsl solo minimum 7 558,4 Ft 2 040,77 Ft 9 599,17 Ft
adsl solo medium 9 083,2 Ft 2 452,46 Ft 11 535,66 Ft
adsl solo extreme 12 416 Ft 3 352,32 Ft 15 768,32 Ft
adsl solo professional
25 158,4
Ft 6 792,77 Ft 31 951,17 Ft
adsl start solo 4 500 Ft 1 215 Ft 5 715 Ft
adsl bronze solo 6 166,4 Ft 1 664,93 Ft 7 831,33 Ft
adsl silver solo
10 333,6
Ft 2 790,07 Ft 13 123,67 Ft
adsl gold solo
13 666,4
Ft 3 689,93 Ft 17 356,33 Ft
adsl platinum solo
18 666,4
Ft 5 039,93 Ft 23 706,33 Ft11641ft nem 16k...
Tehát ha 3 hónapja kötöttétek meg,akkor cirka 6300ft havonta a kedvezmény, tehát 18k körül kell fizetni a kötbét. szval valszeg lóditottak az 55k val! számold ki hány hónapotok van szorozd meg 6300ft al és ennyi a kötbér...
-
Spancho
senior tag
Sziasztok.
Ma éjszaka 'elromlott' a modemem.
Reggel már nem világított ,próbáltam ki be kapcsolgatni ,áramtalanítani stb... de semmi.
Hívjam fel a UPC-t és szóljak ,vagy elég ,hogy ha holnap beviszem az Árkádba ? Esetleg ott adnak újat ?!
(Van bennem egy kis összeesküvés gyanú is 'Wi-Free' lehet hogy csak átakarnak álltani az új modemre...)
A másik ,hogy nekem is MediaCardos a 'fő' tévém. 3 tv van a lakásban vettünk nagyobb elosztót mert nem volt elég az amit a upc még anno behozott. 4k volt az a bigyó ,de pár hd csatorna ,pl RTL hd + pár sima adás is ,mesecsatorna ,discovery stb... szétesik ,akad ,kiirja hogy gyenge a jel ,elmegy a képe csak hang van.
Erre mi a megoldás ,az elosztó lehet a hibás ,vagy a mediacard ?Ja és ha wifis modemet hoznak ,akkor van még értelme a routeremnek ?
(lehet hogy ad egy kis biztonságot ,de akkor már 2 wifis eszköz lenne egy netre.) -
csabi63
senior tag
Digitális kábelem van,és 3 adó néhány napja nézhetetlen.A jelminőség szint eddig minden adónál 98-100%-ot mutatott.Most a Nat Geo Wild HD,Sport 2 HD,Viasat Nature/History HD 10-30% között ugrál,és egy pixelháború az egész kép.Több más adónál is csökkent valamelyest a jelminőség,olyan 90% környékére,de azokkal még nincs gond.
És mindez a médiakártyával,mert a boxon ez a 3 adó már be sem jön.(Nincs jel,ellenőrizze a csatlakozókat)
Esetleg van valamilyen tippje valakinek?Vagy hívhatom a 1221-et? -
Mate
nagyúr
válasz
mcfly82 #27208 üzenetére
Tőlem meg pont azt nem kérdeztek, csodálkoztam is
Felhívtam őket, kérték az ügyfélszámot vagy a nevet és címet. Megmondtam a nevet, címet. Megkereste az elfőfizut, majd mondta, hogy ehhez technikus kell. Átkapcsolt, de ő se kérte az adataimat.
Amit nem értettem, hogy elmondtam technikusnak mit akarok, mondta, hogy ok küldi a frissítést. Majd tartanom kellet a telefont 3 percig, míg feláll a modem és mondta, hogy kész. Tudnám minek kellet tartanom.
-
miuifan
csendes tag
hát nem:c mind1,ez van ezt az 1 évet még kibírjuk,utána úgyis váltás
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
poli27 #27188 üzenetére
Itthon még oké a Google DNS, de a munkahelyen nem nyúlhatok bele. Azért gyanakszom arra, hogy nagyobb kiterjedésű a probléma és a UPC-től ered, mert két otthoni előfizetésem van (két helyen), egyik UPC, másik T-Home. Utóbbival nincs probléma, csak a UPC-vel, itthon is, meg a munkahelyemen is.
Az egész a néhány hónappal ezelőtti országos leállásra emlékeztet, csak ez nem folyamatos. Vannak ilyen 30-40 perces időszakok amikor jó, meg ugyan így 30-40 perces időszakok amikor szinte semmit nem hajlandó behozni különféle DNS gondokra hivatkozva.
-
Mate
nagyúr
válasz
miuifan #27204 üzenetére
Tehát 100%, hogy 2016. Márciusában jár le?
Az adsl silver ha jól rémlik 11K körül van, tehát havi 7K "kedvezményt" kaptok elvileg. Így 56.000 körül kellene most fizetnetek.
Amúgy ahogy nézem semmi extra kedvezményt nem kaptatok. Az alap -1000 Ft-ot, amit 1 évvel is megadtak volna, csak ezek szerint ők hozzácsaptak +1 évet. Így nem volt egy jó ajánlat.
-
miuifan
csendes tag
hát ugye,hogy megjelent itt az a thome, megijedtek és kedvezményesen elkezdték itt nyomatni a netüket,meg a szolgáltatásaikat és ebbe szaladtunk bele
egyébként adsl silver
előtte már volt 1 évig ez a net,csak meg lett hosszabbítva
4000 ft a havidíj -
Mate
nagyúr
válasz
miuifan #27201 üzenetére
Milyen ADSL netetek van pontosan és mennyi a havidíj?
Nem áll össze a kép. Értem amit mondasz, de a számok nem stimmelnek. Ha jól számolom 8-9 hónapnál tartotok. A 2 év biztos? 1 szolgáltatást általában 1 év hűséggel szoktak adni. Honlapon is 1 év hűség szerepel.
(#27202) mlinus: Jó, de ki olvassa a hsz-eid
Vicc amúgy az egész... Így külön szép, hogy kérdezés nélkül kapcsolták be a szolgáltatást.
-
miuifan
csendes tag
2 év hűség lett kötve,márciusba marad 1 évünk
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- HP szerverek áron alul
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest