-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
-
Tibdoh
tag
Kis érdekesség.
Az MTVA-s csatornákon a HBB képes készülékekkel (majdnem minden "okos tv"-n)
a Médiaklikk nevű okosság jelenik meg. Piros gombot megnyomva egy menü jön elő, hírek, időjárás, híradó rádiók műsorújság.Nem nagy durranás, igazából a mindigtv szolgáltatása.
Amíg direkt-one volt nem jött elő a menü, amióta vodakártya van a tvben, megjelenik, m2 duna m5 csatornákon.
Valami ilyesminek kéne lenni
Nálam csak nagyon alap van, pl a műsorújság nem tölt be. -
vlevi
nagyúr
válasz
zzola #139068 üzenetére
És nincs egy plusz fogyasztó sem. Nem tudom mennyit eszik egy ilyen okosdoboz, de, ha 15-20W-ot elfogyaszt nap 24 órában, az sem kevés. Tudom, nem egy eget verő költség, de, ha nem használod, akkor felesleges kifizetni azt a havi néhány száz forintot is az elfogyasztott áramért.
-
vlevi
nagyúr
válasz
vlesi69 #139064 üzenetére
Egy kb 10 éves TV, amiben van CI+ foglalat, már szinte biztos, hogy tudja kezelni a kártyát. Én egy 2010-es évjáratú Samu TV-vel is tudtam használni. Semmi egyéb nem kell hozzá, csak, hogy koaxon rádugd az antennakábelt.
Kipróbálni kártya nélkül is ki tudod, mert be lehet hangolni az összes csatornát, de természetesen az M1, Duna, M4sport, satöbbi, pár csatornán kívül mindegyikre azt fogja írni, hogy kódolt. -
válasz
dombila #139050 üzenetére
CI kártyával ugyan úgy elérhető minden tévé csatorna ami a boxon keresztül van? Mert Lg Smart tévé, a boxon keresztül csak a tévét nézzük néha, a tévén meg a stream csatornákat. A tévéhez kell valami plusz hogy a kártyát bele tegyék? Mert ha ez így működne akkor nem kell a box, csak egy táv, nem kéne a sz@r frissítés miatt bosszankodni.
-
akaido
addikt
és cocka
A TV boxon nem lehetett törölni a második profilt, "A Kérés nem teljesíthető" vagy valami hasonló üzi jött.
A laptopomról a one-tv.hu oldalon belépve sikerült csak a törlési műveletet elfogadtatni. Áramtalanítva a Boxot majd újraindítva sikerült, így átugorja profil kérést.
Köszöntem! -
dombila
őstag
válasz
cocka #139054 üzenetére
Nálam évek óta csak Cl+ kártyák vannak, nekem a visszatekerés és felvétel nem elsődleges.
Felvenni szoktam, azt nyilván a TV csinálja.
Egy tuneres TV esetében valóban csak azt tudod felvenni, amit épp nézel - de úgy is tud felvenni, ha a TV nincs bekapcsolva.
De két tuneres TV esetében (pl azoknál amik PIP-et is tudnak), simán lehet felvenni egy adást, közben nézni egy másikat. Ezt a kártya nem korlátozza.
Kb 30 nap után veszíti el a regisztrációt a kártya, ilyenkor valóban a 1270 tud csak segíteni, velem ez 10+ év alatt kétszer fordult elő. Kb 5 perc, érdemes őket éjfélkor hívni, azonnal felveszik (mondjuk ez még UPC-s időkben volt)
De ha csak egyszer bekapcsolod a TV-t 1 percre, az is elég neki és nem veszíti el a regisztrációt.A TV össze párosítás kb 1 perc, és úgyis általában a csatorna kereséssel egyszerre történik - amikor először beteszed a TV-be.
Nálam a kártyák simán csereberélhetőek a TV-k között (LG és Sony) nincs soha újra párosítás vagy regisztráció, semmi. Beteszem és megy. (Néha volt ilyen eset, amikor valamilyen adáshiba esetén el kellett dönteni, hogy a TV vagy a kártya vagy a szolgáltatás a hibás)
Nagy előnye, hogy a box mindennemű lassúságától teljesen mentes, a csatorna váltás kb 1 másodperc. Mindent a TV csinál, a kártya csak dekódol.
Ha valakinek nem elsődleges a felhőből is visszanézhető felvétel és az adás megállítás/visszatekerés akkor a kártya ideális.
Az elmúlt 5 évben gyártott TV-k szinte biztos, hogy kompatibilisek vele, a Sony TV-m kb 10 éves és simán működik benne.
Ha csak kártyák van, a One TV app (pl tableten) és az online One TV akkor is elérhető, így felvenni ott is lehet, csak vagy PC-n vagy tableten, vagy TV-re castingolva tudod visszanézni.
-
tomp
félisten
Taps!
[kép]
[kép]
Appot elindítottam, Cast indítás de csatornát akarok váltani így le kell kapcsolni a Castot(Cast alatt nem lehet csatornát váltani...) és az új csatornára bökve már ez jön be...
Miért nem lehet Cast alatt csatornát váltani?
ezért
Gondolom az új hibákat majd nyárra javítják és jön új hibalista. -
Voice24
őstag
Elvileg év végéig mindenkit átállítanak a OneTV-re, de a fiam albérletében Budapesten még mindig a VTV megy (boxon). Sok munkanapjuk nincs már rá.
-
-
cocka
veterán
válasz
andrás47 #139038 üzenetére
Tudtommal:
Az elején lassú, amíg összepárosítja magát a tévével, eleve nem is minden tévé támogatja.
Fel lehet vele venni műsort, viszont csak azt, amit éppen nézel. Lehet venni milliárdokért FBC-s boxot, de abban is csak egy frekin közösen osztozó csatornáknál tudod megtenni, hogy egyet veszel, miközben egy másikat nézel. Maga a kártya van lekorlátozva.
Meg ilyenek, hogy ha sokáig nem használod, akkor sok idő, míg magához tér, ha egyáltalán képes rá. LOL
Tudod ki hívogatná ezért a 1270-et, hogy csókolom 2 hete nem tévéztem, most aktuális lenne, tessenek már visszaaktiválni a kártyám. Köszönöm! LOLElőnye? Nem tudok róla, ha csak az nem, hogy amit felvettél vagy timeshifttel visszatekertél ott nincs korlátozva az előre-hátra tekergetés. De ez is inkább csak az adott tévékészülék előnye és nem a kártyáé.
-
dombila
őstag
Nálam nincs box csak Cl kártyák, de megerősítem, hogy az LG TV böngészőjében a korábbiakkal ellentétben már nem működik a One TV online felülete. Betölti a logo-t és ott megáll, nem jelenik már meg a bejelentkező képernyő.
Valószínűleg olyan követelményeket támaszt a böngészővel szemben, amit a TV böngészője már nem teljesít.
De hátha lesz egyszer app
És a jövő: Vodafone Digi jövő
-
pjen
félisten
Üdv. Megjött a frissítés a boxra, azóta nem megy a NANÓ 793NE tv n böngészőből a Tv.
-
nicu71
addikt
Na a mienk is frissült,amikor melóhelyen olvastam a híreket ráirtam anyámra,de szerinte nem történt semmi😅 hazaérve egyből láttam hogy a menüben ott virít az uj logo,meg az ocsmány szőrös betűk is kisimultak.Kezdetnek nem rossz,de a sebesség az továbbra is elég "ráérős"...
-
tomp
félisten
OneTV új verzsön:
Visszanéző Cast teljesen halott.
Vagy kiakad az egész vagy végtelen ciklusba megy az app és magától elkezd ugrálni a műsorújság<->Cast nézet között.
Ennyi hónap után ennyit sikerült kiizzadni háááát... -
andrás47
senior tag
Üdv ! Voda előfizetéses TV-nél szeretném lecserélni, leadni az M.boxot egy CI kártyára.
Szeretném kérdezni ezt el tudom intézni ha beviszem egy vodafone üzletbe leadom a boxot,és kérek helyette CI kártyát amit a box helyett használnék ? Így. ha jól tudom nincs külön havidíja a CI kártyának,ha a boxot leadom /egy TV-t használok / ? Ezzel a cserével nem hosszabodik meg ugye a szerződésem, mert jelenleg lejárt a hűségidőm ? -
g_g_g
őstag
-
dombila
őstag
Az update-elt app-ban van egy fergeteges fejlesztés. A TV teljes képernyős nézetére feltettek a jobb oldalra egy fényerő állító csúszkát.
De, amint hozzáérek a kijelzőhöz (hogy állítsák a csúszkán), letompítja a fényerőt a TV lejátszáson, hogy a vezérlő gombok jobban látsszanak.
Így a fényerő, amit állítok csak kb látszik, az állítás végeredménye akkor lesz csak látható, amikor 15 másodperc múlva leveszi a fényerő tompítást.
-
Csabi1984
addikt
Én is érzem picit jobb lett de nem láttam volna, hogy frissítés történt
Fehér kör és fekete szöveg, hogy "One" de a felvételeket még mindig lassabban hozza be -
Dwatti
addikt
Tv Box valamivel gyorsabb lett, profilt átlépte de még mindig a főmenüben marad.
Visszagomb továbbra is a fő menübe navigál.
Azért igy már jobban használható.
Azt mondja már meg valaki Online felületen hogyan léptetek csatornát ? -
dombila
őstag
A One TV app-ban - és gondolom akkor az online webes felületen - is lehet már saját csatorna listát létrehozni.
-
Carline
őstag
válasz
Miska0330 #139021 üzenetére
Ma reggel a 10 mp csatornaváltás miatt kissé felment a pumpa. Felvett részeket sem tudtam dinamikusan visszanézni az akadozások miatt.
Olvastam, hogy van frissítés. Teljes áramtalanítás.. semmi, kényszerfrissítés.. semmi.
Telefonon lefrissült, boxon nem.
Remélem ünnepekre azért ide is meghozza a Jézuska az elvárható szintet. -
Miska0330
tag
Én is most frissítettem a boxot. Kikapcsolás utám sem akart, végül a teljes áramtalanítással lefrissült. Én most adok nekik egy csillagos ötöst. Asszonynak is tetszik, mennyire gyorsabb és jobb lett. A főmenü tényleg ilyen 3-4 másodperc alatt tölt be. Bent van végre az új ONE logó is. Kezd alakulni.
-
Csabi1984
addikt
Kicsit fürgébbnek érzem de még a felvételeknél megvan a gondolkodás (fekete háttér pulzáló müvelet) de legalább a fenti menüpontokra gyorsabban lépked. De jól látom, hogy ezen a készüléken háttérbe megy a frissítés és nem úgy mint a VodafoneTV esetén?
Legalább ez egy jó dolog mert nem szakítja meg a műsornézést. -
Littoral
aktív tag
válasz
Littoral #139011 üzenetére
Azt azért hozzáteszem, hogy elolvastam a válaszukat a telefonon, és mire hazaértem, a rendszer ugrásszerű változáson ment át, felgyorsult, a csatornaváltásokat egy-két másodperc alatt lezavarja, semmi nem maradt abból, amire panaszkodtam (a "Vissza"-gomb hiánya esetleg). Nem indítottam újra, nem állítottam vissza, nem babráltam semmit, csak bekapcsoltam. Lehet, hogy véletlen, hogy pont' a panasz után javult meg, mindenesetre jól jött ki.
-
kezo0
addikt
Na, ez gyors volt… Teszteljük!
iPadOS:
Android:
Új info-videó (5 perces állókép):
… és amit nem írnak külön a changelogban, de mindenki láthatja: kicserélték a OneTV logót.
-
Littoral
aktív tag
Panaszt nyújtottam be írásban a lomha rendszerre, a fél percig tartó csatornaváltásokra, stb. Ma válaszoltak is rá, amelyen tájékoztatnak, hogy ez a rendszer üzemszerű működése, mivel megvizsgálták a hálózatomat és hibát nem találtak.
Kedves Ügyfelünk! Beérkezett megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy az Ön által jelzett hiba a rendszereinkben történt ellenőrzést követően, távdiagnosztikai méréseink alapján nem tapasztalható, így a hibabejelentést lezártnak tekintjük. (...)
Innentől leírják, hogyan lehetséges áramtalanítani, újraindítani, visszaállítani a dolgaikat, amiket egyébként napi szinten végzek, minden eredmény nélkül. Engem nem fárasztottak ilyen ekkor-meg-ekkor jön a frissítés az ügyfélélmény növelése céljából mondatokkal, pedig lehet, hogy érdemes lett volna.
Van még egy hónap a hűségidőből, ennyit még kénytelen vagyok várni, egyébként a szerződésemet (idézem) lezártnak tekintjük, és ez ugye visz mindent, mert nem csak tévé van tőlük.
-
ledgeri
nagyúr
Ilyenkor az egyik leggyorsabb ellenőrzési lehetőség, hogy ha van mobilinternet is, hogy a mobil netén és wifin is meg kell nézni. Ha van különbség, akkor a gép nete vagy net elérhetősége, ha nincs különbség oldal, vagy globális kiesés.
Alternatíva feltenni egy TOR-t ugyanerre (bár a torsága miatt lehet hogy nagyobb esélyell esik bele)... A VPN sajna nem mindig jó kizáró! -
gduck
addikt
válasz
Dwatti #138997 üzenetére
Ez várható volt, ünnepek előtt már nem kockáztatnak meg egy frissítést. Én mondjuk jól elvagyok a jelenlegi szoftverrel is, egyedül a profilválasztást hanyagolnám. De sajna számomra nem lesz megoldás, hiszen EGY profilt használok a boxon, a MÁSIK "EGY" profilt pedig az apósom a másik boxon.
Szóval a megoldás a profil megjegyzése lenne, nem a tervezett, HA EGY profil van... Valaki nagyon .... tartja kézben ezt az egész fejlesztést.
-
dombila
őstag
One App-ban próbálok felvételt visszanézni. Lejátszás közben csak hátrafelé lehet "tekerni" 20 másodperces lépésekben, előrefelé nem.
És ha visszatekerek 20 másodpercet, akkor azt sem engedi előre felé lépni.
Ez feature vagy bug? Szándékosan ilyen, vagy egyszerűen hibás?
Esetleg tartalom függő? A Red 2-t próbálom nézni.
Így a reklámokat sem lehet áttekerni, de a filmben sem lehet előre menni.UI: úgy tűnik tartalom vagy legalábbis felvétel függő. A Natgeo-ról felvett dokumentum filmben lehet előre is tekerni, csak a Red 2-ben nem. Vajon mi lehet a feltétel?
-
Land
veterán
Üdv! Havernak olyan problémája van, hogy pl. használtauto.hu-nál a Cloudflare-s "Igazolja,hogy Ön ember"-re kattintva nem lép tovább, csak tekereg és visszadob újra erre a kérdésre. Minden böngészőn ezt csinálja kikapcsolt vírusírtóval is Win 11 alatt.
Vodás nete van. Esetleg ötlet? -
Toth_Jani
őstag
Ne panaszkodjon senki hogy rossz az ONE TV app, hiszen azt figyelembe kell venni hogy a VodafONE egy meglévő szolgáltatót vásárolt fel, ha nem igy lenne akkor Internetünk sem lenne. Ez a hitvány banda évek alatt a számlázást sem tudta rendbe rakni, pedig az legtöbb helyen működik, akkor mit várjunk tőlük hardveresen??
-
NoOne1976
őstag
válasz
Narxis #139001 üzenetére
Sajnos azzal, hogy először a legolcsóbban szolgáltató vetélytársat vásárolták fel, minden eldőlt. Utána már nem kellett aggódni, hogy can hiva elmenni, maximum a drágább T-hez lehet. Ugyanezért fért bele bármilyen áremelés is. Mert nincs már nagyon opció, csak az, hogy felmondod, és nem lesz tvd.
Én sokat használom az androidos one appot. Nálam folyamatosan előjön az a probléma, hogy ha abba hagyom a tv adást pár percre, mert más dolgot kell csinálnom, vagy hívnak kozgen stb. akkor nem tudja folytatni, fekete képernyő. Ha bezárom az appot, majd újra megnyitom, akkor már van kép, de a legelejéről kezdi a visszanézést, nem onnan folytatja, ahol jártam. Voda appban ilyen gondom nem volt. Emlékezett rá, hol hagytam abba.
-
válasz
zzola #139000 üzenetére
Bocs, pontosítok. Élesben tesztelik mindenkin és igen pont ezért furcsa, hogy ha lett volna egy maréknyi ember akiknél tesztelik akkor ilyen hibák nem maradtak volna. Ne legyen igazam de úgy érzem az állami hátszél miatt már csak a látszatot szeretnék fenntartani arról, hogy fontos az előfizető.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Programozás topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest