- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszab
aktív tag
válasz
Vanguard71
üzenetére
Lőjetek le, ha rosszul tudom, de ez Android betegség, nem a telefoné. Az SD kártyára mentés miatt történik. Van, amikor a boot során előbb tölti be, hogy az SD kártyáról használjon adatokat, de még nem mountolta azt.... Így nincs honnan. Néha pedig szimplán, működés közben un- és remountolgatja az SD kártyát. Erről természetesen nem értesít.
Ezt én még nem tapasztaltam, csak ismerősök mondták, hogy ez létezik, van ilyen.
Szóval, próbáld ki azt, hogy semmilyen beállítást nem mentesz az SD kártyára. Szóval ha így működik, akkor tádá! Mondjuk én könnyen beszélek... Az SD kártyán csak zenéket és hangoskönyveket tárolok, meg a fotókat menti oda, amiket a telefonnal készítek. Ez utóbbiakat szinkronizálás után 2-3 naponta törölni szoktam, kézzel.
Sz'al nem kell egyből enrage-elni és szidni valamit.
Igen, ez egy "korlát". Lehet, hogy más telefonok nem csinálnak ilyet, vagy még nem tapasztaltad, de ez van. Vagy együtt élsz vele és elfogadod, vagy váltasz. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igen, ez egy "korlát". Lehet, hogy más telefonok nem csinálnak ilyet, vagy még nem tapasztaltad, de ez van. Vagy együtt élsz vele és elfogadod, vagy váltasz. 
Meggyi001