Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Plazma TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sky77
aktív tag
Túl sok ötletem nincs. Jó volna tudni, a vidkarinak mennyi nafta kell, illetve meg tudja-e hajtani rendesen a táp a konfigot (milyen táp).
Nekem hasonlót gyenge táp okozott. Mother Board Monitorral nézzétek szvsz a feszültség értékeket, s ha azt látjátok, hogy nagyon ingadozik, ill. eltér a normálistól, lehet kezdeni a gyanakvást. Próba képpen le lehetne venni a videokártya órajeleit kb. a felére, ha úgy rendben van, mégjobban lehet gyanakodni a tápra. Így első körben.
Szerk.: ejj, de lassú vagyok...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest