- Bluetooth hangszórók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pentax DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
beniboy
tag
Nekem is volt hasonlo egy ECS alaplappal es egy Inno Fx5600-al
Ott en sem jöttem ra hogy mi a baj mert vagy az alaplap BIOS a volt szar vagy a videokari driver.
Sokat keresegettem meg olvasgattam es valami régi video kari driverrrel sikerult kevesbe idegesito ujraindulast odaig fejleszteni hogy a monitor kikapcsolt (jaték, word közben) es ha az egeret megmozgattad akkor viszakapcsolt.
Aztan volt olyan is csak az régebben hogy ''szétfolyt'' kép szinek kulonváltak.
Mo. ott is az lett hogy masik driver ami csak részben jelentett megoldast mert akkor jott ez a kikapcsolosdi...
Haverom ugyan ezzel kuzdott de neki egy asus-a van és neki egy driverrel megoldott azota nem vennék Inno-t
Probalj ki egy csomo akar regebbi drivert -
Rez_Grof
őstag
Próbáljátok ki valami komolyabb 400W-os táppal, Chieftec, Silentmaxx, Zalman akármi, csak nagyobb ampert tudjon leadni a 12V-os ágon.
Másik úgy kösd be a kártyát, a tápra, hogy a vinyók meg a dvd másik ágon legyen, tehát a kártya egyedül legyen a 12V-os ágon.
Nálam is csinált ilyet, mikor 2 vinyó meg 2 dvd mellé kötöttem be a 6600Gt-t. Pontosabban else indult a gép. -
TéKrys
senior tag
Minden játék alatt behal? Mindig ugyanakkor vagy teljesen véletlen időközönként?
-
L|zsidoboz
őstag
a ramok egyformák? mert nekem volt, hogy a ramok okoztak ilyet, pedig memtest oknak mondta. nem ír ki valami hibaüzenetet a windows ( kék háttér) mielőtt újraindul?
-
sky77
aktív tag
Túl sok ötletem nincs. Jó volna tudni, a vidkarinak mennyi nafta kell, illetve meg tudja-e hajtani rendesen a táp a konfigot (milyen táp).
Nekem hasonlót gyenge táp okozott. Mother Board Monitorral nézzétek szvsz a feszültség értékeket, s ha azt látjátok, hogy nagyon ingadozik, ill. eltér a normálistól, lehet kezdeni a gyanakvást. Próba képpen le lehetne venni a videokártya órajeleit kb. a felére, ha úgy rendben van, mégjobban lehet gyanakodni a tápra. Így első körben.
Szerk.: ejj, de lassú vagyok...
[Szerkesztve] -
beniboy
tag
Inno3d a kártya?
Ha nem akkor a tipp: Táp probaljatok ki egy masikkal -
DanteHix
tag
Sziasztok! A kovetkezo problemaja lenne egy baratomnak:
Asus p4 es alapal (sajna a tipusat kesobb tudom csak megmondani), 2,4 proci, 2*512 ddr 400as ram(a deszka csak 333ig birja, igy vissza van veve), 6600 GT vid kari, aopen 350 W tap. Ket vinyo van benne, meg egy dvd iro.
Kicsit xtra a kerdes, mert sima uzemben, azaz nem jatek kozben nem indul ujra.
Jatek alatt azonban, rendszeresen belassul, es neha ujra indul...
a memokat teszteltuk, semmi bajuk. A vid. karit is, nalam semmi problema nem jelentkezett. Legutolso nvidia driver van fenn.
Lehet,h kezd az alaplap behalni?
tippeket varok, pliz!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Mazda topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest