Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Hobby elektronika
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufi
tag
,,hogy birok azon segiteni, ha a proci nem kap eleg feszt?(herr z-nek)
de szerintem kap, mert kulomben mindig resetalna magat!
szerintem a CPU val lesz a gond!
ugyanis amikor a memtesztet futattam akkor a cache-t is nezte, a memoriat visszavittem az uzletbe es jonak iteltek....(ugyanazzal a memtestel - lattam)
szoval kizarasos alapon a CPU cache a hibas!!! nem?,,
ebből nekem valahogy nem tűnik ki, hogy a cpu cache lenne a hibás, pláne kizárásos alapon. a memtest86 (ha erről beszélünk) elsősorban a memóriát, és az alaplap mem.vezérlőjét teszteli. memóriába ír/olvas mindenféle módon előállítot adathalmazokat és azok eredményeit (illetve azokat és ellenőrző értékeiket)visszaolvasva válik egy ram jóvá, vagy rosszá. lehet, hogy rossz a procid, de ebből az eredményből tuti, hogy nem KIZÁRÁSOS alapon az a rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest