- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Aktív témák
-
Hát, lehet. Én találkoztam Sasserral, az mást nem csinált, mint tolta fel az újabb is újabb trojánokat a gépre + elvette a net sávszélességét. Egy Sasser összesen 31 trójait rakott fel 1 óra alatt. A dolog érdekessége, hogy windows XP aktiválás közben történt, hogy megjött a Sasser. Ez egy teszt volt, ami ezt az eredményt hozta. MS rulez.
Lekopogom: Életemben nem volt vírusom.
[Szerkesztve] -
TJ_JohnnY
csendes tag
Barátnőmnek Sasser.B volt ami ezt csinálta, és a Blaster patch nem ért semmit, mert bejött. Nekem nem dobott LSA hibaablakot, csak újrraindult, de nálam W32:Gaobot.wrm volt.
-
Blastert keress, de ezt már úgyis sokan írták.
[Szerkesztve] -
TJ_JohnnY
csendes tag
Ha újraindul a géped, nézd meg nincs -e Sasser.B, GaoBot, vagy Blaster vírusod.
-
Myki19
aktív tag
Feláll a rendszer,és röktön kapok egy hiba üzenetet:LSA Shell (Export Version) - a folyamatban probléma lépett fel, és le kellett állítani.
majd ha elinditom a internetet akkor bedob még párat belassul a gép és egy kis ablakba mind a Blaster virus kiirja hogy 1 perc és kikapcsol a gép! Ha tudtok valamit segitsetek köszke!
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest