- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
Aktív témák
-
Hát, lehet. Én találkoztam Sasserral, az mást nem csinált, mint tolta fel az újabb is újabb trojánokat a gépre + elvette a net sávszélességét. Egy Sasser összesen 31 trójait rakott fel 1 óra alatt. A dolog érdekessége, hogy windows XP aktiválás közben történt, hogy megjött a Sasser. Ez egy teszt volt, ami ezt az eredményt hozta. MS rulez.
Lekopogom: Életemben nem volt vírusom.
[Szerkesztve] -
TJ_JohnnY
csendes tag
Barátnőmnek Sasser.B volt ami ezt csinálta, és a Blaster patch nem ért semmit, mert bejött. Nekem nem dobott LSA hibaablakot, csak újrraindult, de nálam W32:Gaobot.wrm volt.
-
Blastert keress, de ezt már úgyis sokan írták.
[Szerkesztve] -
TJ_JohnnY
csendes tag
Ha újraindul a géped, nézd meg nincs -e Sasser.B, GaoBot, vagy Blaster vírusod.
-
Myki19
aktív tag
Feláll a rendszer,és röktön kapok egy hiba üzenetet:LSA Shell (Export Version) - a folyamatban probléma lépett fel, és le kellett állítani.
majd ha elinditom a internetet akkor bedob még párat belassul a gép és egy kis ablakba mind a Blaster virus kiirja hogy 1 perc és kikapcsol a gép! Ha tudtok valamit segitsetek köszke!
Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Túra és kirándulás topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Napelem
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest