Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Egyáltalán nem beteg, adatbiztonsági alapelv, hogy a biztonsági mentésnek földrajzilag és szolgáltatási szempontból nagyon jól elkülönülő helyen kell lennie. Vagy lenniük.
Nálam megy a helyi külső mentés és két NAS az ország két távoli sarkában.
MaCS
[ Szerkesztve ]
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
félisten
""Jah, és a Xpenology szükrezónás: ha tiltani vagy ellehetetleníteni akarnák a használatát, megtehetnék, de pont azért nem kaszálják el véglegesen, mert jópár vevőt hoz nekik (akik kezdik Xpeno-val, aztán besokallnak a kényelmetlenségektől, és megveszik a gyári megoldást)." - forrást kérek, hogy ezt hol olvastad hivatalos helyen, addig meg sztem ez lopás"
Egyértelműen jogellenes az Xpenology, nincs olyan jogalap, amelyik legitimálná,
A Synology ugyanakkor valószínűleg tényleg tudatosan tűri meg, bár erre csak a régebbi tanulmányaim/munkám alapján, más gyártók gyakorlatából következtetek.MaCS
-
félisten
A mondandód lényegével egyetértek, de egy kicsit talán érdemes árnyalni a helyzetet.
A Xpenology nem legális rendszer -- de kétségelenül lehet mondjuk FreeNAS-t vagy OMV-t is használni. Csakhogy: a Synology legfőbb hozzáadott értéke éppen a szoftvere. Csak az összehasonlítás arányai okán...
Sokáig próbálkoztam én is épített NAS-okkal, de nem adta ki. Számomra már csak elvi okokból is fontos kérdés a fogyasztás, és még a mindenki által favorizált atomos konfigurációk is a NAS-ok többszörösét fogyasztották. De ennek és a rendszerrel való zsonglőrködésnek a megítélése teljesen szubjektív.
Én nagyon is látom a létjogosultságát a gyári NAS-oknak, de én is úgy látom, hogy kissé elszálltak az áraik, amiben a Synology az élen jár.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest