- Androidos tablet topic
- iPad topik
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
""Jah, és a Xpenology szükrezónás: ha tiltani vagy ellehetetleníteni akarnák a használatát, megtehetnék, de pont azért nem kaszálják el véglegesen, mert jópár vevőt hoz nekik (akik kezdik Xpeno-val, aztán besokallnak a kényelmetlenségektől, és megveszik a gyári megoldást)." - forrást kérek, hogy ezt hol olvastad hivatalos helyen, addig meg sztem ez lopás"
Egyértelműen jogellenes az Xpenology, nincs olyan jogalap, amelyik legitimálná,
A Synology ugyanakkor valószínűleg tényleg tudatosan tűri meg, bár erre csak a régebbi tanulmányaim/munkám alapján, más gyártók gyakorlatából következtetek.MaCS
-
A mondandód lényegével egyetértek, de egy kicsit talán érdemes árnyalni a helyzetet.
A Xpenology nem legális rendszer -- de kétségelenül lehet mondjuk FreeNAS-t vagy OMV-t is használni. Csakhogy: a Synology legfőbb hozzáadott értéke éppen a szoftvere. Csak az összehasonlítás arányai okán...
Sokáig próbálkoztam én is épített NAS-okkal, de nem adta ki. Számomra már csak elvi okokból is fontos kérdés a fogyasztás, és még a mindenki által favorizált atomos konfigurációk is a NAS-ok többszörösét fogyasztották. De ennek és a rendszerrel való zsonglőrködésnek a megítélése teljesen szubjektív.
Én nagyon is látom a létjogosultságát a gyári NAS-oknak, de én is úgy látom, hogy kissé elszálltak az áraik, amiben a Synology az élen jár.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
ph A már megvásárolható státuszban lévő készüléket otthoni irodákba vagy kisvállalkozások infrastruktúrájába szánta a gyártó.
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! MacBook Air M1 13" 2020 - M1 I 8GB I 256GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest