- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Hát jókérdés. Azért szerintem az Air egy más termékkategória is mint a Pro. Én amikor vettem gondolkodtam, hogy M1-es MB Pro-t vagy MB Air-t vegyek, mert a 8/256 kb egy árba volt. De végül az Air miatt döntöttem mert fanless.
A Pro termékkategória felára mellett manapság meg ott van az a microled kijelző is. -
hapakj
őstag
Asszem túl toltam a cinizmust
Bár szerintem szép munkát végez mind az iOS mind a macOS a swappolással, de ha ténylegesen memóriára van szükség akkor egyik sem tesz csodát.
Szerintem elég gáz, hogy az Apple a gépeit 8GB-vel szereli alapból, s az hogy még a Pro verziókat is az főleg... Ilyen upgrade árak mellett illene az alap kiépítés 16GB-al szerelni, s hát azokon a bővítéseken is van legalább egy 2x szorzó.
Én egy alap 8GB / 256GB Macbook Air M1-et vettem relatív olcsón mindenhova hordozható gépnek. Arra részemről tökéletes, de tisztába vagyok a korlátjaival.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest