Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- OLED TV topic
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
dexike
csendes tag
Ja bocsi...azt elfelejtettem írni, hogy xpről van szó. A felkínálás témája: pontosan nem emléxem mit kínált fel mert én mindig frissen tarolt vinyóra ill. partícióra nyomom az xp-t és nem szoktam nézni, csak nyomom. De asszem csak annyit kínált fel, hogy melyik partícióra akarom telepíteni, más semmi....ha lett volna valami akkor tuti észre vettem volna mert 2x is megpróbáltam pont emiatt. De ettől persze még lehet, hogy én vagyok vak. Ezexerint a telepítőben elméletileg minden ilyen dolgot el lehet intézni? Én azt hittem ezt csak valami trükkel lehet megoldani. Na jó akkor megnézem még 1x mit lehet pontoson csinálni. köfi az eddigi postokat.
Aktív témák
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- Lenovo ThinkPad T14s GEN 6 (bontatlan, 2028.11. Garancia)
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 Ryzen 5 5600H RTX 3050 24GB RAM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest