Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
dexike
csendes tag
A partíció törlése maradt ki nálam...de most megnéztem alaposabban és tényleg ott volt:)
-
dexike
csendes tag
Még valami: igen előtelepített winről van szó, mármint ami fel volt rá rakva gyárilag az megy már 1 éve és most megérett 1 kiadós ganyézásra, ezt akarom lecserélni. Továbbá igen gyári win lemezem van hozzá nem mikroszoftos külön xp. Persze ez jogtiszta szal a már van akko eztet kellene felpakolni.
-
dexike
csendes tag
Ja bocsi...azt elfelejtettem írni, hogy xpről van szó. A felkínálás témája: pontosan nem emléxem mit kínált fel mert én mindig frissen tarolt vinyóra ill. partícióra nyomom az xp-t és nem szoktam nézni, csak nyomom. De asszem csak annyit kínált fel, hogy melyik partícióra akarom telepíteni, más semmi....ha lett volna valami akkor tuti észre vettem volna mert 2x is megpróbáltam pont emiatt. De ettől persze még lehet, hogy én vagyok vak. Ezexerint a telepítőben elméletileg minden ilyen dolgot el lehet intézni? Én azt hittem ezt csak valami trükkel lehet megoldani. Na jó akkor megnézem még 1x mit lehet pontoson csinálni. köfi az eddigi postokat.
-
dexike
csendes tag
Siemens Amilo notesz gépemet szeretném újra rakni. Szeretném teljesen tiszta lappal indítani az új windowst de nemtom. Ha bootolok az install cdről akkor nem kínálja fel a formázás lehetőségét persze akkor sem ha windowsból indítom. Namost floppy nincs a gépbe és külső meghajtóm sincs. A vinyót nemtom kiszerelni meg nem is akarom szal mit lehet tenni? Előre is köszi.
Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest