- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
atus7377
tag
Alapfeszen 2.0@2.7ghz
-
RiddleR
aktív tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Na tessék!
Egy másik fórumon még én riogatom a népet, hogy 1.6V-nál több fesz meg túlságosan is nagy tuning az nem tesz jót és ott leugatnak, hogy ha bírja akkor bírja (a 2.0->3.0-ra csak annyit mondanak, hogy nem rossz).
Erre itt meg ezt kapom.
Nézd én úgy vagyok vele, hogyha megdöglik, akkor visszaviszem és ismerve az ottani boltosokat, nem lesz gond. Ha mégis, akkorsem tudják bizonyítani a tuningot.
A másik lehetőség, hogy lejár a gari és akkor szopom be, de belegondolva, hogy a legutóbbi 3 procim egyike sem volt nálam 1 évet, így felesleges izgulnom.
üdv RiddleR
ps.: Joe: bocs, nem figyuztam, hogy szombat volt amikor írtam. :DD -
Cefa
senior tag
Sziasztok a segitségeteket kérném.
Az új steppinges p4-esek 1.525 voltosak nem 1.5 voltosak. Régebben egy cikk irta hogy egy ilyen 1.8 as akár 3 ghz fölé is húzható sima léghűtéssel.
Léci aki tuningolt már ilyen 1.8-as vagy 2.0-ást akkor irja meg mert akkor én is vennék olyat.
Köszönöm.
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ingatlanos topic!
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest