- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Értem, volt idő amikor követtem jobban a bill-es topikot bár az a szint nekem magas. Anno megtanultam a tízujjas vakon gépelést és szeretek (képességeimhez mérten) helyesen írni, sőt van bennem egy kis "grammar nazi" beütés, egyszerűen szeretem ha vannak ékezetek, vesszők, pontok és nagy- és kisbetűk.
Ezért fontos nekem a rendes kiosztás mert ugye én nem figyelem a billentyűzetet mikor gépelek, van hogy este (minimális háttérfény van csak) már javában gépelek mikor észreveszem, hogy nem volt bekapcsolva a billentyűzet világítás. Most egy olcsó talán whiteshark billengyűzetem van, és csak két gondom van vele:
1. nem tud egyszínű világítást hanem egyfajta szivárvány
2. nincs dedikált nullás gombEzt leszámítva semmi gondom. Egy membrános billentyűzethez képest felüdülés.
(érdekességként írom, hogy egér fronton erősen visszaléptem mert volt egy Razer Abyssus 2014-es egerem ( ez egy ajánlott típus volt még anno is) de mindig fájt a könyököm és az alkarom (valami teniszkönyök és kéztő alagút szindróma dolog) és leváltottam egy vertilális 4kHUF egérre ami vezeték nélküli, de legalább azóta nem fáj a karom.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest