Hirdetés
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Milyen SSD-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Azonnali informatikai kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
JulWCZar
senior tag
Igazabol a mai dragakkal sincs baj. En mult augusztusban (kicsiny osszekeresett penzemmel plusz a ballagasi loveval) valaszthattam hogy uj es olcso vagy regi es draga de mara olcso.
Tanulsag: nincs. Maig nem tudom hogy hozta volna a szerencsem. Mindettovel porul jarhattam volna. Erre volt 2 het!!! gari. Annyira persze nem regi, PIII-M 1.2 GHz, fel giga ram, meg egy moby radeon. Programozasra meg kepszerkesztesre jo.
Mellesleg akksirol nagyon ritkan hasznalom. Csak ha feltetlenul kell. Amint lehet akkor halozatrol.
A tapegysege egyebkent a legszebb resze, anno a boltban is mondtak hogy ledobbentek milyen pici is szep. Szinte ingerel az akksi mellozesere.
No, sok szerencset, es ha nagyon nem volt meg eleg akkor nehany tanacs (remelem nem talalom fel neked a spanyolviaszt):
-Halozatrol mindig
-Tegyel a kijelzo es a bill koze szivacsot (en mondjuk nem teszem, de erdemes ha nem talalod masszivnaka felepitest)
-Gondolom van taska, de azert megjegyeznem. En a folos rekeszeket kitomtem regi szovet egeralatetekkel es ilyen mucsa buborekos nejlonnal.
-Ugyelj arra hogy hidegbol melegbe helyezeskor egy jo ideig pihenjen hogy a kondenzalodott para elparologjon
-Ne hasznald olben vagy takaron vagy barmin ami akadajozza a szellozest. Emellett rengeteg hot pasziroz ki a vinyo, cdrom, cpu a gep aljan is, ugyhogy ennek is jo ha valami szilard felulethez er.
-USB eszkozoknel ovatosan a fogyasztassal
Hat, ennyi.
Aktív témák
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Precision 5540 15.6" 4K OLED i5-9400H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy Book 5 360 / Ultra 7 256V / 16GB / 512 SSD / FHD touch OLED / Wifi 7 / dobozos
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Alcor Snugbook Q1411 fehér laptop
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő