Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Philips LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
JulWCZar
senior tag
Igazabol a mai dragakkal sincs baj. En mult augusztusban (kicsiny osszekeresett penzemmel plusz a ballagasi loveval) valaszthattam hogy uj es olcso vagy regi es draga de mara olcso.
Tanulsag: nincs. Maig nem tudom hogy hozta volna a szerencsem. Mindettovel porul jarhattam volna. Erre volt 2 het!!! gari. Annyira persze nem regi, PIII-M 1.2 GHz, fel giga ram, meg egy moby radeon. Programozasra meg kepszerkesztesre jo.
Mellesleg akksirol nagyon ritkan hasznalom. Csak ha feltetlenul kell. Amint lehet akkor halozatrol.
A tapegysege egyebkent a legszebb resze, anno a boltban is mondtak hogy ledobbentek milyen pici is szep. Szinte ingerel az akksi mellozesere.
No, sok szerencset, es ha nagyon nem volt meg eleg akkor nehany tanacs (remelem nem talalom fel neked a spanyolviaszt):
-Halozatrol mindig
-Tegyel a kijelzo es a bill koze szivacsot (en mondjuk nem teszem, de erdemes ha nem talalod masszivnaka felepitest)
-Gondolom van taska, de azert megjegyeznem. En a folos rekeszeket kitomtem regi szovet egeralatetekkel es ilyen mucsa buborekos nejlonnal.
-Ugyelj arra hogy hidegbol melegbe helyezeskor egy jo ideig pihenjen hogy a kondenzalodott para elparologjon
-Ne hasznald olben vagy takaron vagy barmin ami akadajozza a szellozest. Emellett rengeteg hot pasziroz ki a vinyo, cdrom, cpu a gep aljan is, ugyhogy ennek is jo ha valami szilard felulethez er.
-USB eszkozoknel ovatosan a fogyasztassal
Hat, ennyi.
Aktív témák
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- RTX5070/ Ultra9 275HX/ 32GB DDR5/ 15.1' OLED/ Premium Care garancia/ bontatlan, új/ Legion 5
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció, Toll
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest