Hirdetés
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon DSLR topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
engusz
veterán
[L]http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=1445[/L].
-
Illissius
tag
Engem az foglalkoztat, hogy SoundStorm vajh lesz-e benne. Ugye ez erősen nForce3 250Gb alapúnak tűnik, és abban nincs...
-
Illissius
tag
A külső chip a PCI buszt használja, ha jól tudom a chipsetre integrált viszont kikerüli (ugyanúgy, mint a 250Gb gigabites hálozatvezérlője). Volt is pár napja egy teszt valahol, az nVidia nForce3 250-be integrált SATA vezérlője messze elverte az összes külső chipes megoldást, gondolom épp ezért.
-
anaqer
veterán
-
engusz
veterán
Most jutottam el oda, hogy tudok venni úgy memóriát, hogy két modulban. Viszont akkor már jó lenne alá a dual ddr is. Viszont, ha cserélnék alaplapot, akkor egy külső vezérlős SATA-t kapnék. Szemben a KT600-ba integráltal. Ez azért fontos, mert a későbbiekben szeretnék egy SATA-s winyót is.
-
engusz
veterán

''According to all the rumours, the new chipset is named nForce2 Ultra 400Gb! It will feature integrated NVIDIA dual networking, NVIDIA firewall technology, 8 ports of USB 2.0, NVIDIA Sata RAID(Support for RAID 0, 1, 0+1 and JBOD) and IEEE 1394a/FireWire. The most important part is NVIDIA integrates the HyperTransport technology as well as their nForce 3 chipset. It will definitely make AMD K7 platform still alive. Let's wait and see!''
Forrás: [L]http://www.vr-zone.com/?i=791&s=1[/L].
Jónak tűnik az adatok alapján. Remélem, hogy minél hamarabb megérkezik, fontolgatom új alaplap vásárlását.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videó stream letöltése
- Proxmox VE
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest