Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
ztylor
csendes tag
Sziasztok! Márciusban meg lett vonva a hirdetési jogom a hardveraprón. Korábban egy alienware laptopot hirdettem, amit egy felhasználó negatív kommentekkel látott el, mivel nem vettem fel vele a kapcsolatot, mert nem volt szimpatikus az ajánlata. A hirdetést töröltem, majd egy ismerősöm meghirdette a gépet, és Idő közben el is adta a laptopot. Szeretném visszakapni a hirdetési jogomat. csak pozitív minősítésem van, és főleg vásároltam, nem árusítottam, viszont szükségem lenne a jogosultságra, hogy eladni is tudjak. Ilyenkor kivel vegyem fel a kapcsolatot? vagy lehet valamit tenni?
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Mini PC
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest