Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
Na végre, hogy van akik itt is keresgélnek!
-
Sziasztok ez a kép szabad?
mert kaptam engedélyt egyénire és ez megtetszett.én is sokat nyomtam annó ezt.
-
Ez szabad? Ha igen, akkor lefoglalnám.
-
vendingo
veterán
Ez a kép szabad még?
-
Steamboyból két karakter:
Ray:
Eddy: -
Tamoo
nagyúr
Ha már benne voltam az Aladdin témában.
Abu is egy szerethető figura.
-
Sir Charles Spencer "Charlie" Chaplin:
-
Charlie, avagy minden kutya a mennybe megy (jut):
-
válasz
Winner_hun #1220 üzenetére
Nem végleges, csak körbevágtam és átméreteztem. A másik meg recés, azt is csak 1 perc alatt dobtam össze mutatóba.
-
Wyll
őstag
De ő így néz ki, nem tehet róla
Neked abszolút nem lenne elfogadható?
-
bigdady
nagyúr
hali. milyen meglevoekbol lehetne valasztani?
-
Wyll
őstag
Nekem is itt az újabb szállítmány:
Ezek a képek itt még továbbra is:
- .png típusúak
- nem tökéletesek, nem készek, inkább amolyan előzetesnek minősülnek, így
- alakíthatók/alakítandók, és
- természetesen megvannak forrásfájlként.Filozófiaóra:
Mondanám, hogy felhívnám a tisztelt közönség figyelmét a két TMNT szereplőre a sorok között, Zúzóra és Krangra, mert véleményem szerint igen jól sikerültek (különösen Krang) (a forrásaik ez ill. ez a kép voltak) (nem mellesleg itt található egy csomó avatar-gyanús kép is egy csomó Marvel karakterről) – de időközben felmerült bennem a gyanú, hogy lehet, hogy az emberek nem akarnak gonosz karakterek, még kevésbé egy gonosz csúszómászó agy bőrébe bújni.
Ellenben szinte minden második-harmadik avatar igénylő valamilyen katona, álarcos-harcos, kommandós, FPS karakter, vagy valami ilyesmi akar lenni.
Kérdezem én: emberek! Nem volt gyerekszobátok?! Minden mai tizenévesnek csak a számítógép létezik? Ilyen szegényes mindenkinek a fantáziája? Oké, azt talán még meg is értem, hogy valaki nem akar egy csúszómászó agy lenni, tehát lehet hogy tökfölöslegesen csináltam meg avatarnak, de néha egy-egy állat, meselény, vagy valami ilyesmi is becsúszhatna igazán. Jó, tudom, néha becsúszik, de egy kicsit gyakrabban, ha kérhetném.Amúgymeg, tökre nyugodtan lehet gonosz karakternek is a bőrébe bújni, szerintem sokkal inkább az aktuális avatar határozza meg, hogy tényleg gonosznak fogsz-e látszani a fórumon (a hsz-eidről nem is beszélve), semmint az adott karakterhez társított eredeti szerep! Komolyan.
Ja és még valami: hol vannak a lányok?! Nem tudom, talán egy vagy két női egyedi avatart ha csináltam (-tunk?) eddig. A lányok ilyen kevéssé aktívkodnak? Pedig rengeteg női egyedi is van már itt, de megint csak úgy tűnik, hiába... -
Tamoo
nagyúr
Egy kis összefoglaló a fel nem használtakból:
Van köztük pár jó, de sok olyan is ami "javítást" igényel ha valaki látna benne fantáziát... (bár lehet azokat be se kellett volna ide rakni).Az alábbiak egyelőre másik verzió miatt nem használhatóak
(Csak ideraktam őket is, hogy meglegyen.) -
-
Wyll
őstag
Nem erre esett az igénylő választása, így szabadon felhasználható:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest