Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• -Devil-

aktív tag

válasz D4v3 #12 üzenetére

szerintem az a7n8x-e deluxe. 4-5 ezer Ft-tal drágább csak mint a sima a7n8x. A simán nincs serial-ata sem, ha pedig időtálló alaplapot akarsz serial-ata mindenképpen kell rá szerintem. Meg sose lehet tudni, hogy mikor jönnek jól az extrák. Eddig pl. nekem is feleslegesnek tűnt a firewire, de aztán lett egy külső USB2.0/Firewire mobil winyóm, és máris jó, hogy van. Egyrészt nincs a gépemben USB2, csak 1.1, meg egy másik masinában firewire-rel gyorsabban dolgozott mint USB2-vel. :DD A gigabites lan meg jól fög jönni, ha nem most, akkor később. Ahogy elnézem a számadatokat olyan gyors a hálózati kapcsolat, mintha winyról winyóra másolnál, észre sem veszed, hogy hálón keresztül megy a dolog. Persze én ezt csak gondolom, még nem láttam gigabites lan-t működés közben, csak 100-asat. A melóhelyemen 1 hónapja kaptunk egy elég komoly cisco switch-et aminek van 2 gigabites portja. Eddig nem tudtam kipróbálni mert nem volt alkalmas hálókártya hozzá. De most, hogy 5 olyan gép is van, amiben van gigabit lan, asszem felviszek kettőt abba a terembe, és amint tudom kipróbálom. :D

Aktív témák