- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Aktív témák
-
-Devil-
aktív tag
szerintem az a7n8x-e deluxe. 4-5 ezer Ft-tal drágább csak mint a sima a7n8x. A simán nincs serial-ata sem, ha pedig időtálló alaplapot akarsz serial-ata mindenképpen kell rá szerintem. Meg sose lehet tudni, hogy mikor jönnek jól az extrák. Eddig pl. nekem is feleslegesnek tűnt a firewire, de aztán lett egy külső USB2.0/Firewire mobil winyóm, és máris jó, hogy van. Egyrészt nincs a gépemben USB2, csak 1.1, meg egy másik masinában firewire-rel gyorsabban dolgozott mint USB2-vel. :DD A gigabites lan meg jól fög jönni, ha nem most, akkor később. Ahogy elnézem a számadatokat olyan gyors a hálózati kapcsolat, mintha winyról winyóra másolnál, észre sem veszed, hogy hálón keresztül megy a dolog. Persze én ezt csak gondolom, még nem láttam gigabites lan-t működés közben, csak 100-asat. A melóhelyemen 1 hónapja kaptunk egy elég komoly cisco switch-et aminek van 2 gigabites portja. Eddig nem tudtam kipróbálni mert nem volt alkalmas hálókártya hozzá. De most, hogy 5 olyan gép is van, amiben van gigabit lan, asszem felviszek kettőt abba a terembe, és amint tudom kipróbálom. :D
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Goddess of Victory:Nikke
- Synology NAS
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged