Aktív témák
-
-Devil-
aktív tag
szerintem az a7n8x-e deluxe. 4-5 ezer Ft-tal drágább csak mint a sima a7n8x. A simán nincs serial-ata sem, ha pedig időtálló alaplapot akarsz serial-ata mindenképpen kell rá szerintem. Meg sose lehet tudni, hogy mikor jönnek jól az extrák. Eddig pl. nekem is feleslegesnek tűnt a firewire, de aztán lett egy külső USB2.0/Firewire mobil winyóm, és máris jó, hogy van. Egyrészt nincs a gépemben USB2, csak 1.1, meg egy másik masinában firewire-rel gyorsabban dolgozott mint USB2-vel. :DD A gigabites lan meg jól fög jönni, ha nem most, akkor később. Ahogy elnézem a számadatokat olyan gyors a hálózati kapcsolat, mintha winyról winyóra másolnál, észre sem veszed, hogy hálón keresztül megy a dolog. Persze én ezt csak gondolom, még nem láttam gigabites lan-t működés közben, csak 100-asat. A melóhelyemen 1 hónapja kaptunk egy elég komoly cisco switch-et aminek van 2 gigabites portja. Eddig nem tudtam kipróbálni mert nem volt alkalmas hálókártya hozzá. De most, hogy 5 olyan gép is van, amiben van gigabit lan, asszem felviszek kettőt abba a terembe, és amint tudom kipróbálom. :D
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konteó topic
- Milyen processzort vegyek?
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videó stream letöltése
- Arc Raiders
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest