Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
zrubi
senior tag
amire azt hiszem nem szolgáltam rá.
ezzekkel szolgáltál rá (többek között):
''..szevasztok! most dobtam fela a gépemre az uhulinux szarságot.''
''...már eleget gyakoroltam a suseval, redhatal, debiannal, meg még a rák tudja milyen szaros linuxal.''
Ez egyszerűen LOL
''ja ha nem kapok rendes válaszokat, lehet ,hogy megveszem ezt a ''szaros'' xp-t''
''...látom a netet senki sem tudja beállitani./ LAMA-k vagytok ti is..''
''...gnome alatt el akartam inditani a terminalt, és lám hibajelentés a'la windowsxp...'' -
rii
nagyúr
''........az elsö hozzászólásról, annyit, hogy egy leirtam a bajom, és ezzel együtt a hangulatomat is. emberből vagyok én is........''
nnnna, igen ... de ezt nem szabadhangulatmntesen kell irni, mert fórumon másképp jön le....
Hirtelen aszittem WINDOWS! köszön vissza,bár már ő le van tiltva sztem
változtass hangnemet, és tedd fel ujra a kérdéseket.... de azt tudnod kell, mit mondott a prog. tanárom: aszonta, hogy LINUX-ot ugy lehet a legjobban megtanulni, hogy szólsz valakinek tegye fe, konfigolja be,.... te nézed....
ö elmegy , .. te letörlöd, és megpróbálod egyedül feltenni.... nem megy megint szósz neki ... és igy tovább... 97-ben nekem is 5-6-10szer rakták fel, állították be a hálót, hangkártyát.... utána már ment magamtól is ..... igaz az a DEBAIAN volt ....
de akik mg nagyon értenek hozzá, azok is lehet elvannak 2-3-5 órát is a konfiggal, mert sztem a linux nem klikk-klakk, hanem /etc ....
tegyük hozzá hogy SZERINTEM .....
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest