Hirdetés
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nem tudom melyik UHU-t használtad. Csak azért, mert a rc2-es még jó volt
Legalábbis ott csak a lassúsággal volt gondom. Viszont ami utána jött...
Talán az új X lehet az oka a hibák sokaságának? (mármint nem úgy értem, hogy az X a hibás, hanem, hogy nincs jól belerakva az UHU-ba a 4.3.0-ás X) Nem tudom, de mikor az 1-es UHU kb fél óra után nemes egyszerűséggel lefagyott, akkor leszedtem. És elhatároztam hogy egy jó darabig UHU-t fel nem teszek a gépemre.
Mielőtt valaki elkezdené, hogy azért lassú nálam az UHU, mert nem jó a gépem, két dolgot tudok mondani:
1. Igaza van, mert tényleg nincs túl jó gépem (1300Duron, igaz van melette 512 MB ram).
2. Viszont a 9.1-es Mandrake minden csicsával simán fut (átlátszó menük meg ilyenek), még akkor is, ha esetleg a vmware is megy! (igaz a vmware-os Windows már nem fut túl gyorsan, de kb. az UHU sebességét hozza).
Mint fentebb is írtam: nekem nagyon jó tapasztalataim vannak a Mandrake-kel. Igaz, azt hozzá kell tennem, hogy UHU-n és MDK-en kívül nem láttam még más linux-ot, szóval tökéletes összehasonlítási alapom nincs, ennek ellenére nagyon meg vagyok elégedve a MDK linuxxal.
Egyébként tényleg most hogy van? Két ''UHU linux'' topic van?Nem kéne ezt másra átnevezni?
Aktív témák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest